Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti teljesen be tudjatok nyomni a farkatokat, a barátnőtöknek?
14-15 cm eddig mindenkinek ment tövig. :-)
Ekkora mérettel sem lehet ajtóstul rohanni a házba, evvel is lehet fájdalmat okozni.
A híres Dr. Veres Pál szexológus mondogatta: "Minden kis pénisz megtalálja a maga kis hüvelyét és minden nagy a nagyot." - Van ebben igazság! Volt olyan partnerem, aki finoman kimondta, kevés volt neki az én adottságom, ő csak a hüvelyi orgazmust kedveli. Nem sértődtem meg ezen, nem vagyunk egyformák. Partnerkeresésben ez volt az egyetlen ilyen esetem, mindenki másnak nagyon megfelelt.
45F
14 centi felett már kellemes lehet a szex. Ideális méretet nem mondanék, mert ez nem így működik. Igen a pu.ci mérete legalább annyira változatos, mint a fa.okméret. De a pasi technikája és hozzáállása sokkal fontosabb a szexben, mint a mérete! Illetve, akihez igazán vonzódunk annak már félig sikere van az ágyban is. ;) Ha intim fantáziája is van, működőképes, kitartó a szerszáma, az nálam nyerő partner. ;)
Volt dolgom nagy méretű férfiakkal is. Persze nem sok partnerem volt, három ilyen adottságú volt köztük. Kellő izgalom, kiadós előjáték után 19-20 centi az én határom. de akkor már lassan és óvatosan. Mivel oda kell figyelni, hogy meddig mehet be így mindkettőnknek kissé feszültebb a szex, nem olyan ellazult érzés.
Élvezetes szeretkezéshez inkább a vastagsága, mint a hossza! Szokták mondani. :D
37N (nem kérek privát ajánlatokat, van férjem)
Igen. 13 cm. Bár régen 15 cm volt, de az is bement.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!