Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti teljesen be tudjatok nyomni a farkatokat, a barátnőtöknek?
Páromnak megy lassan és imádjuk ^^
22 éves 18 cm
Gratulálok kérdésed fennkölt megfogalmazasahoz!
Ha fiú vagy akkor az összes lány partnerednek őszinte részvétem!
Ha meg lány akkor .... (inkább nem írnám le)
#5 Van erre módszer hogy nagyobb legyen.
Savanyú a szőlő.Az irigyeknek olyan mint ennek a srácnak a farkatok
Egy újabb remek bizonyitéka annak , hogy a nők a 16 és alattit meg se érzik, simán tövig lehet vágni. 18 tól kell bemelegiteni de az se gond a válaszok alapján.
Akkor miért irkálják mindenhol hogy a 13-14 is bőven jó, meg nem kell nagyobb stb.?
Persze tövig megy mert kicsi ! 15cm
40+
Bocsanat,h nokent idepofatlankodok,de a 14# valaszolonak uzennem hogy nem akkor vagy jo szereto ha akkor a farkad,hogy vigyazni kelljen vele. Én sem vagyok egy alagut,15centivel jobb hogy nem kell óvatoskodni,es mehet minden póz,nem kell egy 20centis ami bszki mar FÁJ érted??
A 13#nak meg...az egy péniszpumpa merevedesi zavarokhoz. Attol nem lesz nagyobb
19 centi nejemnek begyem teljesen. Természetesen, függ az izgalmi állapotától, hogy milyen intenzitáshoz van hangulata. Olykor mint a gép, máskor pedig romantikusan, lágyan.
Persze volt nem egy partnerem, akinek már sok volt, velük óvatosan, és nem tövig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!