Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, akiket a párjuk rávett popsiszexre, Annak ellenére hogy előtte sose csináltátok (és nem is vágytatok rá) kellemes, elmegy, vagy gyűlölt dolog volt?
Elment
Nem volt olyan rossz de jó se volt
Sokàig győzködött, bsztatott a tèmàval. Mondogatta hogy milyen òvatos lesz meg ez milyen màs örömöket tud okozni...
Fèl èv utàn beadtam a derekam. Aznap nem ettem semmit, fèl òràig voltam a fūrdőszobàban hogy tiszta legyek tènylegesen. Sokàig simogatta a segglyukamat de nem igazàn mondanàm jò èrzèsnek...
Aztàn òvatosan pròbàlta berakni. Egyből elfogott a kakilàsi kènyszer, ezt mondtam is a pàromnak. Ő viszont azt mondta jobb lesz csak bìrjam ki. Nem lett jobb. Szerintem csak a makkjàt tette be, de ùgy feszìtett, fàjt ès kellett kakilnom hogy sìrni kezdtem. Akkor leàllt ès pròbàlt vìgasztalni de ùgy èreztem elvettèk a nőiessègemet...hogy ez màr nem szòl az èn örömömről is csak az övèről.
Nem sokkal kèsőbb (nem csak ez miatt) szakìtottunk ès most egy igazi heteròval vagyok, nem egy fartùròval :)
A párom, miközben lovagoltam feltolta az ujját a popsimba. Fantaszikus jó volt, el is élveztem másodperceken belül.
Később miközben hátulról dugott egy ujjnyi vastag vibrátort tolt belém, ettől is pill alatt elélveztem.
Aztán megpróbáltuk az anált, nagyon hosszú és vastag farka van, iszonyatosan feszített és fájt. Nem ő tolta belém hanem én próbáltam rátolatni, de nem ment. Ő aranyos türelmes volt. Sajnos ezek a határaim.
Nem kellettvrá venni
Az első nem volt jó
Utána maradt az elmegy kategoria
Egyszer jött h ki próbáljuk?
Én miért ne?! Egyszer élünk
Jellemzően akiknek szar volt azokat lepontozták, akiknek meg jó, azokat fel.
Itt nem úgy megy a pontozgatás hogy hasznos és nem hasznos hanem hogy nekem tetszik nekem meg nem tetszik :)
Nekem kifejezetten jó érzés volt, bár szerintem ez embertől függ. Igaz, az első alkalommal, az elején rettenetesen szétfeszített belülről a szerszáma, de pár percre rá, amikor elkezdett mozogni, átvette a kezdetleges fájdalom helyét a vágy. Nekem ez egy kellemes meglepetés volt.
Bár mint mondtam az elején, ez embertől függ és meg kell legyen a megfelelő előjáték is hozzá. Szerintem mindenképpen próbáld meg, de ha percek múlva sem múlik a fájdalom, akkor mondd meg a párodnak, hogy álljon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!