Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok, mi volt a "legbéná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, mi volt a "legbénább" dolog, amit szex közben csináltatok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én fogaztam párszor, mert átépítés alatt voltak a fogaim, nem tudtam, hogy úgy áll. :( Meg egyszer megtérdeltem, úr isten, de gáz volt!!! Annyira sajnáltam, de ő fordított olyan hirtelen, nem direkt volt!
2016. nov. 1. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszer veletlen en is megrugtam :(( nagyon sajnaltam szegenyt :( meg egyszer en is kicsit megsertettem a fogammal az exemet, az annyira nem volt veszes, de sajnaltam :( 21L
2016. nov. 1. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
XDD talán az hogy durva volt és fajt egy kicsit és elkezdtem énekelni aszt hogy túl szexi lany mert mondjátok nekm nm vagyok en ilyen.....xDDD nem tudom hogy miert pont eszt
2016. nov. 1. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Öklendeztem amikor a számba ment és véletlenül böfögtem közben egyet
2016. nov. 1. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 ez jó xDDDD
2016. nov. 1. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Valaki nem tudta elviselni, hogy ne legyen azonnal egy kérdés a női oldalról is. :D
2016. nov. 1. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Mik vannak itt xDDD
2016. nov. 1. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erőltette a srác a mélytorkot miközben elég nagy volt a farka. Kicsit be voltunk rúgva, plusz előtte ettünk, így lényegében ráhánytam a farkára... :D Az ő hibája, 100-szor mondtam el neki, hogy nem bírom tövig bekapni és főleg nem bent tartani de erőltette. Megérdemelte.
2016. nov. 1. 19:58
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Egyszer előtte jól bekajáltam, és hányingerem lett közben. Le kellett dőlnöm, kivert a víz, tök rosszul voltam. Srác egy szál farokban hozta be a vizet.

Meg mikor új a partner, és helyezkedik, és fogalmam sincs, milyen pozíciót akar, én meg össze vissza kalimpálok meg forgolódok, hogy akkor most hátulról, elölről, vagy hogy akarod, nyisd ki a szád b-szod, ne csak helyezkedj!!! Én meg ott tárogatom a lábam, mint valami szinkronúszó.

Egyszer állítólag annyira megharaptam az akkori uram fülét, hogy kitéptem a fülbevalóját. Akkor nem tűnt fel egyikőnknek se, pár napra rá mondta, hogy amúgy nem volt jó neki.

2016. nov. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!