Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik szopás közben megcsókolni a lányt?
Figyelt kérdés
Több pasitól hallottam már, hogy nem szeret csókolózni a lánnyal ha az szopja, pedig még el sem élvezett a szájába, de akkor sem hajlandó utána a csókra. Mitől függ, hogy megcsókoljátoke a nő száját orál közben?2018. aug. 2. 19:00
1/11 anonim válasza:
Én szeretem, szerintem rohadt izgató felváltva szop@tni és csókolni.
2/11 anonim válasza:
Hat kozbe nem szeretik mert akkor olyan hajlekonynak kene lenni hogy sajat magat is le tudja szopni. De amugy meg elotte utana siman vagy ha feljon levegoert
3/11 anonim válasza:
Szopás közben azért nem, mert egyrészt nem érem el, másrészt nem fogom a saját dörrentőm nyalogatni.
4/11 anonim válasza:
Nekem sosem volt ilyesféle problémám.
33/F
6/11 anonim válasza:
Nem volt még ilyen gondom. Senkit nem zavart még, hogy "kukis" szájjal csókolóztam velük. :) Ha zavarná, csalódnék benne.
7/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele, sőt azt is imádom mikor nyalok és a jó lucskos szaftos szájjal smárolunk.
8/11 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam. Én kifejezetten szeretem.
9/11 anonim válasza:
Szerintem így viselkedni elég megalázó a nőre nézve. Mintha olyasmit várna el tőle a pasi, amit ő maga is undorítónak tart.
10/11 anonim válasza:
Nemtudom, nekem a sperma durván fetish.... én kifejezetten akarnám hogy szopás után smároljunk, főleg ha elélveztem a csaj szájába vagy arcára mind1 de engem a saját cuccom inkább vonz még jobban mint taszít, nem is érte, saját magából jön ki mi azzal a baj?
Bár én kb. Bármiben benne lennék ilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!