Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap fekve recsiztem, és akkorát lőttem, hogy véletlen a számba kötött ki a cucc. A csajok miért nem szeretik? Annyira azért nincs rossz íze.
Pókembereset játszottál? :'D
Viccet félretéve, egyszer ment a párom a számba. Ki is jött a vacsim, pedig nem nyeltem le. Egyszerűen hányingerem van tőle.
Sok mindentől függ az íze.
Valakinek finomabb, valakinek kevésbé. De ez a nőkre is igaz.
Nyitott szájjal élvezel?
Egyébként nincs két egyforma cucc
És nem arról híres a smerma h a világ legfinomabb nyulós ragados kocsonyás izé ami kb úgy néz ki mint a takony csak fehér színben
Számomra undorító. Büdös, ragacsos, hánytam is már tőle pont úgy mint az egyik korábbi válaszoló. Edd akkor meg a spermádat, én boldogan halok meg nélküle :)
22/N
Köszönöm a kedvességedet!!!
s ma 17:31
Küldő: psoriasis
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 17:31
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Tegnap fekve recsiztem, és akkorát lőttem, hogy véletlen a számba kötött ki a cucc. A csajok miért nem szeretik? Annyira azért nincs rossz íze.
"Nyitott szájjal élvezel? Egyébként nincs két egyforma cucc És nem arról híres a smerma h a világ legfinomabb nyulós ragados kocsonyás izé ami kb..."
Az üzenet: K... va anyàd te sz házi
Mièrt így vèlekedsz a spermàról?
De ha gyerekcsinàlàshoz jó mi?
Haljon meg a csalàdod te senkihàzi
Helyenként cenzúrázni kellett egy kicsit h ki engedje
24N
Ez a "recsiző" szerencsétlen, már több accal regelt fel ide, mindig ugyan az a retard balek.
Ronda kinézete miatt komplexusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!