Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért a szeretkezést szeretik? Nem létezik már olyan csaj, aki a kemény döngetést szereti amit én képviselek? 31 F
Sok volt a szürke 50 árnyalata...
Amúgy de, létezik. De nem vagyunk egyformák, valakinek ez jön be, valakinek az.
csak tudnám mire fel általánosítasz.
voltál egyáltalán már nővel?
Én pl. a vad szexet szeretem.
Párom a lassút. Pech.
22/N
Azért azt ugye tudod,hogy a nők felépítésükből adódóan a nem megfelelő ízgatás és túl kemény bánásmód hatására fájdalmat éreznek?
Ha nem,akkor esetleg igyekezz azon,hogy úgy felizgasd,hogy a hüvely kellően nedves legyen egy durvább aktushoz. Ha ez nem megy akkor teljesen érthető mi ezzel a baj. Ezen kívül pedig van aki amúgysem ezt élvezi.
Vagy te kifejezetten olyan nőt akarsz aki szereti a fájdalmat?
Nagyon egyszerű,mert akkor egy alárendelt mazo lányt keresel.
Egy szó,mint száz: vagy keress olyat aki szereti a fájdalmat,vagy olyat akit ez vonz és ízgasd fel rendesen. Lehet csinálni keményen is,de ahhoz érteni is kell.
Lehet azért kezdtek el rikácsolni
Mert állat módjára csináltad és bökted a méhszájukat ami G....., re fáj te vadbarom!!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!