Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiba kanosan elengedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba kanosan elengedni a szeretönket, vagy nem szamit?

Figyelt kérdés
Ha kanosan engedjuk el egy laza kapcsolat eseten , egyszer , vagy ketszer , azt jelenti hogy megkapja mashol a kielegulest, vagy ha van vonzalom , akkor nem gond ?
2018. aug. 2. 12:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is volt, amikor gondolkoztam ezen. Olyankor egy kicsit túl sokat láttam bele a dolgokba. Ha beszéltek róla, beszéltek, ha nem, nem, ezt csak ti tudjátok, hogy kinek hogy esik jól. Neked nem kötelességed őt kielégíteni, csak ha kedved van hozzá. Bár ez rendes kapcsolatban is így működik. A különbség, hogy egy laza kapcsolat pont a függetlenségről szól, azaz nem érdekel, hogy hova járkál szexért, amikor nem veled van. Az meg hülye feltételezés, hogy másnak tartogatja magát. Ha nekem álló farokkal ilyeneket mondana, mint valami degenerált, én szépen elküldeném a búsba. Nem helyes, hogy ilyen hatással van rád, szerintem direkt csinálja, te pedig kezdesz féltékeny lenni, de ez nagy hiba.
2018. aug. 25. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!