Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan eszköz amivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan eszköz amivel menstruáció alatt is lehet szexelni?

Figyelt kérdés

2018. aug. 1. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Hát hogy ez mekkora lehúzás!

Egy sima fürdő szivacs is tökéletesen alkalmas erre a feladatra 100-ad annyi pénzért!

Nekem pár éve volt egy exem aki alkalmazta is és csak egyszer árulta el nekem, mikor valahogy ügyetlenkedett és nem tudta kiszedni a szivacsot az aktus után és megkért, hogy nyúljak fel neki én és vegyem ki, mert nem éri el...

Én egészen addig nem tudtam, hogy szivacsot használt mikor menstruált, sőt, azt se vettem soha észre, hogy menstruált, tehát tökéletesen elegendő a szivacs is és tényleg nem lehet észrevenni, saját 100% tapasztalat!

2018. aug. 1. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem is eszköz, de pl egy nem finnyás partner...

Vagy arra a néhány napra türelmes.

Vagy vesz egy említett tampont

2018. aug. 2. 00:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Óvszer. Csináltam már nem egyszer olyankor. Jobban oda kell kicsit figyelni a higéniára csak. Amikor már kicsit gyengébb a vérzés, mehet simán a dolog. A no is, pasi is tisztába teszi magát, húztok ovszert, es finoman mehet a menet. Nem kell nyakatekert pózok, de akkor egy misszionárius is simán megteszi. Olyankor sokkal érzékibb a dolog. Tegyetek egy torolkozot a biztonság kedvéért alátok, de valoszinuleg ugy sem lesz olyan.
2018. aug. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!