Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van köztetek olyan, aki undorodott a szextől menstruáció alatt, de legyőzte ezt az undort, azóta pedig aktívan éli akkor is a nemi életét, ha a partner épp vérzik ott?
9 éve vagyunk együtt a párommal, aki írtózik a vértől.
Ebből következik, hogy amikor menstruálok, nincs szex, akkor sem, ha én szeretném. De nyilván ez kölcsönös. Ha szeretem, akkor nem kérek tőle olyat, amiről tudom, hogy undorodik tőle, ahogyan ő sem kérne tőlem semmit, amit én ne tennék meg jó szívvel.
Ha az ember szereti a másikat, akkor azt a pár napot simán ki lehet bírni szerintem szex nélkül. Ha meg nem, akkor esetleg kézzel... ha attól nem undorodik.
2es: vannak olyan dolgok, amiket az ember akkor se tenne meg, ha szeret valakit..
3as: köszönöm az ötletet!:) vagy esetleg zuhanyzóban is csinálhatjuk... majd felvetem neki hogy így csinálná-e :D
4es: kézzel is undorodik állítólag. mint mondtam, mi még csak alakulóban vagyunk, de félek hogyha kialakul az a szerelem/szeretet, akkor ez gondot fog okozni. nem tudom hogy mi lenne később, és hogy valóban ennyire kell-e paráznom ettől, de inkább a biztosra megyek. :) lehet nálam se jelentene gondot, vagy lehet tudnánk kompromisszumot kötni...
Nekem a nyalás kivételével simán vállalható mind a dugás, mind az ujjazás stb.
Menstruáló puncit azért nem nyalnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!