Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek az gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek az gáz, ha egy ismeretlen srác oda megy egy ismeretlen lányhoz az utcán aki neki tetszik?

Figyelt kérdés
ÉS azt se tudom, hogy mi nem lenne gáz duma. Mondjuk Szia bocsi zavarhatlak egy kicsit? (nem zavarsz) Igazabol azért jottem ide mert nagyon tetszel nekem. És ha gondolod talalkozhatnank

2018. júl. 12. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Már találkoztatok is.
2018. júl. 12. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább várj meg egy adott pillantot ha ilyen helyzet van... én ma szálltam le a buszról, előre engedtem 3 lányt, volt kettő akik gurulós bőrönddel voltak, előre engedtem őket is, az egyiküknek angyali arca volt, amikor előre engedtem mosolygott, fogszabályzója volt, annyira jól állt neki, hogy simán leszólíthattam volna ez alapján... :D
2018. júl. 12. 16:07
 3/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom , a megfelelő pillanat az az , hogy oda megyek hozzá , mert ha nem elmegy xd
2018. júl. 12. 16:09
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Én előbb utána érdeklődtem kicsit közös ismerősnél, és amikor szimpatikus volt amit hallottam, odamentem hozzá:

"Sok jót hallottam rólad és ha van rá mód, szeretnélek jobban megismerni"

Lassan 3 éve a feleségem :)

5/16 anonim ***** válasza:

Ja lemaradt:

26F

#4 voltam

6/16 A kérdező kommentje:
hááát ha nincs közös ismerős akkor gáz.. azért mondtam hogy ismeretlen lány , mert ha van ott ismerős akkor nyilván más a helyzet
2018. júl. 12. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez a fogszabályzós sztori nagyon jó! Végre egy pasi akinek van fantáziája! Bár nem tudom mennyire jött volna zavarba a csaj.,..Bár ha bejössz Neki tökmindegy mit mondasz :)
2018. júl. 12. 16:13
 8/16 A kérdező kommentje:
ebben igazad van
2018. júl. 12. 16:15
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Anno házibuliban láttam egy kib.szott jó pasit, akit sose láttam előtte. (Nem volt nehéz, mert kiderült, hogy kb 200 km-re lakott tőlem...) Odamentem, leszólítottam azzal, hogy: "Szia. Nem ismerlek, de nagyon megtetszettél. Van kedved dumálni?" Lerészegedtünk, hazamentem, másnap kaptam egy SMS-t, hogy itt lesz még egy hétig, összefutunk-e. 5 év telt el, 16 hetes kismama vagyok! :)

Szóval, szerintem nyugodtan. Egyszer élünk :) Legrosszabb esetben kinevet/elküld/felpofoz. Ennyi kockázatot megér :)

2018. júl. 12. 16:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem

Aranyos

24N

2018. júl. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!