Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek az gáz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek az gáz, ha egy ismeretlen srác oda megy egy ismeretlen lányhoz az utcán aki neki tetszik?

Figyelt kérdés
ÉS azt se tudom, hogy mi nem lenne gáz duma. Mondjuk Szia bocsi zavarhatlak egy kicsit? (nem zavarsz) Igazabol azért jottem ide mert nagyon tetszel nekem. És ha gondolod talalkozhatnank

2018. júl. 12. 15:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát igen egyszer elunk meg kell probálni xd és gratulálok
2018. júl. 12. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor mindegy, hogy mit mondasz, és fel tudod őket szedni, ha nem vagy jóképű, akkor ijesztő, amit csinálsz.
2018. júl. 12. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Végülis így lehet kapcsolatot teremteni, nem igaz? De szerintem ne menj oda hozzá ennyire direktbe, vagy de, de vigyél bele valami poént. Mongyuk játszd el hogy megbotlasz és véletlenül nekimész, “jajj bocsi, sosem láttalak de máris beléd estem”😍 uÚu
2018. júl. 12. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát vagy menj oda valami kifogással, hogy jó irányba haladsz-e az XY pláza felé, mert a telód lemerült ...aztán ha látod, hogy úgy mosolyog rád, mint akinek tetszel, akkor elmondhatod, hogy najó, igazából nem merült le a telefonod, csak hirtelen nem jutott más az eszedbe, hogy megszólítsd.
2018. júl. 12. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:

9-es egy házibulin való leszólítás azért nem ugyan az mint az utcán való leszólítás.

Én azt soha nem tettem, mert eleve látok valakit az önmagában nem mozgat meg bennem különösebben semmit. Nekem ha nem is egy beszélgetés, de van hogy valamilyen cselekedet kelti fel a figyelmemet. Ha tesz valamit ami mutatja azt ami ma már a legtöbből hiányzik és még tetszik is külsőre, akkor elkezdem figyelni. Ha a ez alatt tovább mélyül a dolog, akkor leszólítom. De még mindig idegenekről beszélünk ettől még. De amúgy nálam ez is ritka. Általában ha egy társaságban pl. ismerek meg egy lányt, akkor azért beszélgetések közben szoktam felfigyelni rá.

Viszont volt ismerősöm aki 70%-ban utcán és BKV-n szedte fel a lányokat. Hozzátenném, hogy kb. 20%-os sikerrel. Volt akinek jól esett és volt aki kényelmetlennek élte meg.

2018. júl. 12. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Huszonpár évesen rendszeresen ismerkedtem így. A pozitív válaszok aránya semmivel sem volt rosszabb, mint szórakozóhelyeken, és az egyikből 2,5 éves kapcsolat lett.
2018. júl. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!