Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek baj ha van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha van egy pár szexvideo meg pucér kép a exemröl a telomban?

Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 11:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer osszejottem egy sraccal. Kiderült van egy titkosított jelszavad album a telefonján - ott gyujtogette a képeket amiket az exeitol kapott (vagy nem is csak baratnoktol, de bárkitől aki küldött neki) na meg videókat. Egyszer láttam meg véletlen, azt nézegette.

Ker hétig tartott a “kapcsolatunk” : )

2019. aug. 30. 08:34
 22/33 anonim ***** válasza:
Amíg el nem veszted a telód, nem baj. Utána, max jelezheted neki, hogy elveszett a teló a szexvideókkal, ha véletlenül találkozik velük, akkor ne lepödjön meg, nem szándékosan adtad tovább.
2019. aug. 30. 09:17
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Nagyobb baj az, hogy miért. Mit tartogatsz rajta, minek az neked? Ha már van új barátnőd, és az exed szexvideóit őrizgeted, akkor valami nagyon nincs rendben vagy az új kapcsolatoddal, vagy az elengedési képességeddel. Magamból kiindulva; ha valakivel szakítottam, nem hogy meztelen, hanem semmilyen képet nem őrizgetek róla. Nem azért, mert úgy akarnék tenni, mintha nem lettünk volna együtt, hanem azért, mert nem véletlenül szakítottunk; annak a kapcsolatnak vége, és az az ember engem már nem érdekel. Ha meg párom van, akivel elvileg azért vagyok együtt, mert szeretem / jó vele, akkor ő érdekel, nem más meztelen emberek. Szerintem ez így logikus. Nem beszélve arról, hogy ha ellopják, elveszíted a telefonod, csak szarulj járhatsz te is, az exed is, miközben semmi értelme nem is volt ülni a videókon. Nőként nézem a dolgot, de mindkét oldalról; ha együtt vagyok valakivel, nem érdekel más férfi pucér teste, ha pedig páromnál látnék ilyet, szerintem logikus, hogy azt gondolnám, nem rám vágyik (hiszen akkor nem mást nézegetne), vagy nem vagyok elég neki, és akkor ne is húzzuk egymás idejét. És ez nem "nőhiszti", csak egyszerűen szerintem így korrekt. Nem fogok megsértődni sem, de ha nem én kellek neki, akkor ne színészkedjünk :)
2020. márc. 10. 08:39
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy erre hokizol?
2020. márc. 10. 10:02
 25/33 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, nekem nem baj
2021. jan. 26. 12:21
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Küldhetsz egy pár képet. Ha már úgy is ex, akkor mind1...
2021. jan. 26. 12:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Rakd egy külső vinyóra, megmarad az emlék, mégse zavarja az új barátnőt :D
2021. ápr. 7. 01:17
 28/33 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj kérdező! Most nagyon koncentrálj rám, és ne hallgass senki másra! Ez most baromi fontos, később nagyon fogod bánni ha eltékozlod!

Nyomasd fel egy pendrive ra, rejtve egy csomó zene mappa közé és tedd el valahova ahol az emlékeidet tárolod! Még véletlenül se töröld!

Az itt kommentelők 90% csaj ez egyértelmű. Ők a másik oldalon állnak.

Arra használod amire akarod, semmi közük hozzá. Majd te eldöntöd amikor akarod.

2021. ápr. 8. 00:46
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szívesen!
2021. ápr. 8. 00:46
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha a nodet nem zavarja
2022. júl. 29. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!