Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha van egy pár szexvideo meg pucér kép a exemröl a telomban?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 11:04
1/33 anonim válasza:
Ha nem adod tovább, akkor nincs gond. F
2/33 anonim válasza:
Nekem is van, nem is egy, kerdes, h diszkreten kezeled-e vagy sem. Nem is az a para, hogy megosztod valahol, hanem az, ha a jelenlegi baratnod talalja meg oket. Na abbol leget patalia...
3/33 anonim válasza:
és miért tartogatod? Én rögtön töröltem az összeset, ahogy szakítottunk, mert már nem izgat a csaj, nem vagyok szerelmes belé, ergo nincs kedvem többé nézegetni a képeit sem (amellett, hogy így tartom korrektnek, hiszen szakítottunk, szóval mostantól olyan mintha egy ismerősöm pucér testét akarnám nézegetni az engedélye nélkül).
6/33 October15 válasza:
Hát amíg a következő barátnőd nem látja meg / másnak nem mutogatod addig ideig-óráig elfér ott de nyilván valamikor azért nem árt megszabadulni tőlük.
26F
7/33 anonim válasza:
Engem nem zavar mi van a telódon.
8/33 anonim válasza:
Nekem is vannak pucér képeim néhány korábbi barátnőmről. Mondjuk nem a telefonomban, mert azt a legkönnyebb feltörni vagy elveszíteni, hanem a számítógépemen otthon. Természetesen nem élek vissza velük, meg nem mutogatom senkinek. De törölni sem fogom azért a képeket. Azok már az enyémek, meg szép emlék valamilyen szinten mindegyik.
9/33 anonim válasza:
Ha nem küldöd tovább vagy rakod fel valahova akkor nincs gonnd, rólam is van exemnek képe de nem láttam még magam viszont sehol szerencsére
10/33 anonim válasza:
Nem baj! Lesz mire emlékezned! De ne terjeszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!