Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találnátok a neten pár pucér képet egy ismerősőtökről ti mit csinálnátok a képekkel?
Már láttam.
Jobban nézett ki mint élőben.
Megdugtam.
A kép nem érdekel, és dugni és nem zsarolni akarok!
A meztelenség nem bűn!
Lementeném magamnak! :-) Hátha valamire jó lesz még! :-)
Komolyra fordítva azonnal értesíteném az érintett felet, hogy tud-e róla. Teljesen mindegy, hogy barát vagy csak ismerős. Átdobnám a linket ahol találtam. Ennyit lehet tenni. Volt már ilyen történetben részem, amikor megtaláltam haver és nője képét egy oldalon. Ők lazán tájékoztattak, hogy akár mehetek is azonnal harmadiknak ha szeretném... :-) Meg volt olyan eset is ahol fb-ről lelopott képet töltöttek fel...
Tudok ilyen esetről.
A kisüzem tulajdonosának lánya férjhezment, de a férje minden pénzt elköltött, pedig a papa milliókkal támogatta őket. Egy alkalommal a dolgozók mutatták a Tutti-Frutti Parti című újságot a tulajnak: - Főnök, ez nem a maga lánya? Nemhogy pucér kép volt, hanem pucsított és szorgosan szopott a lány rajta, meg kefélt is.
A lány a szokásossal védekezett, hogy nagyon kellett a pénz.
Ha csaj és jó akkor eltenném. Emellett minden esetben jelezném neki h nézzen utána a dolognak.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!