Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mindig küld nekem pucér képet magáról?
Figyelt kérdés
Szóval egy lány mindig küld pucér képeket magáról főleg a melléról meg ha teljes testes akkor is van rajta bugyi vagy ha az sincs akkor nem látszik a puncija. A múltkor küldött két videót amin teljesen meztelen és ujjazza magát. A videón nagyon jól látszott a puncija és ahogy belenyomja az ujját és ujjazza magát. Miután küldte a videót azt írta hogy nagyon reméli hogy kiverem rá mert ha nem megharagszik. A lány egyszer leszopott ez én is kinyaltam őt meg a melleivel is csináltam minden felét de nem volt behatolás. De ez régebben történt. Mostanában szoltunk beszélni hogy szeretné ha megdugnám meg ilyesmi. Mi a véleményetek és mit kéne tennem?2018. jan. 8. 18:50
2/19 anonim válasza:
először is továbbküldeni nekem a képeket, videókat! küldd az elérhetőségét is, megdugom, és szólok, hogy érdemes-e neked is vagy sem!
4/19 anonim válasza:
dugd meg, vagy add oda a csajt :D
21F
5/19 anonim válasza:
Küldesz elérhetőséget? Kíváncsi vagyok rá.
6/19 anonim válasza:
Szerintem sokan lennénk kíváncsiak rá :D
Amúgy elég egyértelmű, hogy mit kéne tenned...amúgy hány éves a csaj?
7/19 anonim válasza:
Istenem.. még is mit kellene tenned? Kár feltenni ilyen kérdést. Szerinted, mégis milyen szándéka lehet, ha:
-leszopott
-képet, videót küld magáról, hogy verd ki miközben ujjazza magát
-végül ki is jelenti, hogy szeretné ha megdugnád?
Ha meztelen odaállna eléd nyitott lábakkal azt is kiírnád ide, hogy mégis mit csinálj?
Ember! Szexelj egy jót!!
8/19 anonim válasza:
Csak úgy küldözget neked ilyeneket, minden kérés nélkül?
9/19 anonim válasza:
milyen szánalmas emberek, hogy a poént sem veszik :(
10/19 anonim válasza:
én kiverném egy pohárba, és egy vibri társaságában elküldeném neki, hogy lássa, kiverted, meg hogy legyen mivel megdugni magát!
Te szerencsétlen, menj dugd meg, mit nem értesz ezen ?E?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!