Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem simogat a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem simogat a pasim szex közben?

Figyelt kérdés

Én mindig simogatom a hátát, kezét, haját, arcát, ő pedig ritkán. A keze mondjuk a testemnél van, de nem simítja meg a mellemet, csak csókolózunk. Néha a trikómat is én veszem le magamnak, mert neki néha elég ha előjáték nélkül behatol. A kezével, ujjaival ritkán cirogat. Nem tudom, nekem ő az első, ezért nincs viszonyítási alapom, hogy ez normális e nálatok is.

Mit gondoltok, miért van ez?

Napközben szokott simogatni, bújni, illetve szex előtt, de közben mintha “halott” lenne.

Köszi, 18/L

2018. aug. 1. 03:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
91%
Mondd,neki,hogy szeretnèd,hogy ha sex közben is simogatna foglalkozna veled, úgy ahogy kell ! Mert nyilván az a jó sex ahol közben is foglalkoznak egymással a párok nem csak behatolnak! 18L
2018. aug. 1. 04:37
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Mondok pár okot:

zavarban van,

nagyon koncentrál,

így csökkenti az izgalmi szintjét, hogy ki tudjon tartani.

Tudtok ilyesmiről beszélni? Segíthet.

2018. aug. 1. 05:54
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
A jelszó: kommunikáció. Leültök, elmondod, hogy te mit látsz, mit érzel és mit szeretnél, hogy mit tegyen. Ha legközelebb se teszi meg, jön a következő lépcső, hogy te irányítasz, csak azt teheti és úgy, amit megengedsz és így mutatod meg neki, hogy mit vársz.
2018. aug. 1. 06:21
 4/12 anonim ***** válasza:
4%
Egy igazi férfi kell neked nem egy kisfiú! Ismerj meg engem és élvezz!
2018. aug. 1. 06:22
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Na megjött az igazi férfi.
2018. aug. 1. 07:06
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Van aki jobban szereti az előjátékot, van aki kevésbé.Neki úgy tűnik nincs rá igénye csak bumm bele, viszont ha neked van említsd meg neki, mert attól még hogy neki nincs tud idomulni és a te kedvedért simogatni. 28/F
2018. aug. 1. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

#4 de imadom az ilyen önkéntes szexgep lovagokat

Minden ilyen posztnal akad egy egy nagyképű férfi aki önként vállalja hogy majd ő tökéletes élvezetes szexet nyújt vagy legalábbis ezt hiszi magarol

Kérdező próbáld ezt jelezni neki hogy te mit szeretnél

Ha akkor sem hajlandó rá akkor döntsd el maraszd vele e turud ezt vagy tovább lepsz

2018. aug. 1. 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy neki nincs annyira igénye erre. Mindenképpen beszélj vele.
2018. aug. 1. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Lehet h neki eszébe se jutott ez

Beszélj vele h te szeretnéd meg stb

2018. aug. 1. 08:27
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez akkor gyakori, ha valaki tapasztalatlan , nagyon koncentrál. Nincs ezzel nagy baj, csak tudjatok őszintén kommunikálni erről a problémáról, akkor idővel biztos vagyok benne, hogy változni fog....
2018. aug. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!