Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex után a pasi átölel, simogat és 2-3 órán-át beszélget veled olyanokról amit nem nagyon mond el másoknak az jelentheti azt, h szerelem?
Én rákérdezek arra,amiben nem vagyok biztos!:)
Szerintem 80%-ban szerelmes lehet.A maradék 20% pedig,abból van,hogy egyszer jártam hasonló helyzetben,csak a drága 2 hónap után másnak tetette a hősszerelmest:(
Kérdezz rá:) és meg fogsz nyugodni:)
Elmondom az én esetemet:A fiú,nevezzük Balázsnak.
Balázs kedves volt,figyelmes,megmasszírozott,gyertyát gyújtott,romantikus szeretkezések,vad dugások..Tiszta szerelemnek hittem.
Majd egyszer szóba került,a kapcsolatunk,és Ő mondta,hogy a miénk csak szexkapcsolat.... -.-"
A romantikus szeretkezéseket,masszírozásokat,közös sétákat,meg "kikapcsolódásnak" nevezte.
Kérdezz rá,jobb tisztázni!:)
tyűha, a kommentek olvasása előtt azt gondoltam volna h igen, szerelmes, magamból kiindulva. én mással nem tennék ilyet, nálam ez szerelmet jelentene
21/f
Átölel, simogat, 2-3 órát beszélget? És mindezt csak szex UTÁN teszi meg? Ne ne már. :D
A szerelem ott kezdődik, hogy ezeket a szextől függetlenül megteszi a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!