Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak gondok fejben, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak gondok fejben, vagy teljesen normális? Ne kíméljetek!

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyok a barátommal. Sajnos elég kicsi a libidója, nekem sokkal nagyobb. Ellenne kéthetente egy alkalomal is. Korai magömlésben szenved, de szerinte nem orvosolható. A korai 15 mp-et takar. Szerintem lenne rá megoldás, de beszélni sem szeret róla. Ha szex után kérem, hogy elégítsen ki, arra azt mondja, hogy akkor már nem kívánja. Oké, még ezt is megértem. Mikor mondtam neki, hogy akkor az orális részen finomítsunk, azt mondta, hogy eddigi barátnőinél nem volt panasz. Akkor felvetettem, hogy a kézi izgatás az igazi nekem, azzal megfelelő módon és helyen történve 5 perc sem kell. Csikló, hüvely, mindkettő jó. Erre azt mondta, hogy neki ez nem jön be, nem indul be ennyitől.

Kérdem én, vannak fejben súlyos gondok? Tudom, főképp nálam, hogy vele vagyok. De mint lenni szokott, minden más rendben.

2018. júl. 31. 15:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon szerencsés veled a barátod, hogy még így is kitartasz mellette, és nem adod fel, hogy segíteni akarj rajta. Az itteni válaszolóknak mindenre az a megoldása, hogy hagyja el az ember a partnerét, és írjon inkább nekik privátot, hadd mutassák meg a 20cm-es farkukat.

Én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy túlságosan szorong a szex gondolatától a rossz teljesítőképessége miatt, és így el akar inkább kerülni minden ilyen jellegű érintkezést.

Én megértem, hogy milyen ezekkel a dolgokkal küzdeni, mivel nekem a barátnőmmel kellett nagyon türelmesnek lennem, mire végre meg tudtam hozni az önbizalmát, és végre gyakrabban kívánja az együttlétet. Ő a teste miatt volt nagyon elégedetlen és attól, hogy iszonyatosan nehezen tudott csak elélvezni.

Mást nem tudsz tenni, minthogy nagyon gyengéden és támogatóan próbálsz ehhez hozzáállni, és sokat dicsérni őt, és magadtól ráugrani, és próbálkozni új dolgokkal, amelyek segíthetnek a korai magömlésen. Például csak úgy spontán letérdelni elé, és elkezdeni kényeztetni, és mikor közel van már ahhoz, hogy elélvezzen, akkor hirtelen megállsz, vársz egy kicsit, majd megint folytatod, és ezt ismétled egy darabig. Ha az ember sokszor eljut orgazmus közeli állapotba, egy idő után megtanulja kontrollálni ezt a szituációt, és ügyelni rá magától is, hogy ne élvezzen el pillanatok alatt.

Ha esetleg tudok bármiben tanácsot adni, írhatsz nekem bátran.

2018. júl. 31. 17:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, neked nem tűnt fel, hogy egyáltalán nem a korai magömlés a fő gond? Az a fő gond, hogy ez a pasas egyszerűen nem partner másban sem, nem is akar az lenni, csak a kifogásokkal jön.
2018. júl. 31. 17:23
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Egy problémának vannak kiterjeszkedő következményei. Ha kudarcnak éli meg a barátja az együttléteket a gyenge teljesítménye miatt, az rombolja az önértékelését, és nem lesz kedve semmilyen fajta szexuális kontaktushoz. Olyan emberek szólnak hozzá kérdésekhez, akiknek fogalma sincs semmiről.
2018. júl. 31. 17:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Zavarja h korán sül el, emiatt bűntudatot érez, amit könnyebb neki terád vetítenie, mintha te lennél a hibás. Másik eset, h nem izgul fel rád, és aktus közben is a fantáziáira megy el. Önző és szánalmas viselkedés. Ha megoldani nem tudjátok ezt a helyzetet, ez ok a szakításra. Később már másképp gondolsz vissza erre, és örülni fogsz, h lépni mertél :)
2018. júl. 31. 18:30
 25/27 A kérdező kommentje:

21-es, igazad van abban, hogy türelemmel kell lennem, de fogytán...., meddig legyek még türelmes, ha rajta nem látom, hogy igazán akarná?

A módszer jó, amit leírtál, ezen vagyok, de egyre kevesebb lelkesedéssel, ha szinte sosem kapok viszonzást, bíztatást, elismerést.

2018. júl. 31. 19:18
 26/27 A kérdező kommentje:
Van benne valami, hogy igénye lenne rá, de kedve már kevésbé. Azt mondja, szeret, kíván, de nincs meg benne a löket, hogy sűrűbben kezdeményezzen. Tényleg lehet benne valami, hogy az önbizalma csekély, és próbalja elkerülni a kudarcot.
2018. júl. 31. 19:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

És ígérte neked, hogy feleségül vesz, soha nem hagy el, gyerekeiteknek is mintaapja lesz? Ha nem, akkor nincs értelme kínlódnod vele.

Ha a szex szuper, akkor a más téren adódó problémákat érdemes megoldani, de ha ez vacak, akkor az egészet megette a fene.

2018. júl. 31. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!