Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak gondok fejben, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak gondok fejben, vagy teljesen normális? Ne kíméljetek!

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyok a barátommal. Sajnos elég kicsi a libidója, nekem sokkal nagyobb. Ellenne kéthetente egy alkalomal is. Korai magömlésben szenved, de szerinte nem orvosolható. A korai 15 mp-et takar. Szerintem lenne rá megoldás, de beszélni sem szeret róla. Ha szex után kérem, hogy elégítsen ki, arra azt mondja, hogy akkor már nem kívánja. Oké, még ezt is megértem. Mikor mondtam neki, hogy akkor az orális részen finomítsunk, azt mondta, hogy eddigi barátnőinél nem volt panasz. Akkor felvetettem, hogy a kézi izgatás az igazi nekem, azzal megfelelő módon és helyen történve 5 perc sem kell. Csikló, hüvely, mindkettő jó. Erre azt mondta, hogy neki ez nem jön be, nem indul be ennyitől.

Kérdem én, vannak fejben súlyos gondok? Tudom, főképp nálam, hogy vele vagyok. De mint lenni szokott, minden más rendben.

2018. júl. 31. 15:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
El is tudom képzelni hogy még jól is nézel ki és ezzel a férfiatlan ostobával vagy már bocsánat, keress jobb partnert mert biztos megérdemled, én hozzá sem érnék addig amíg nem elégít ki előbb ő, de ha látnám az arcán hogy nincs is hozzá kedve dobnám ki a francba.
2018. júl. 31. 16:15
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

A korai magömlésre nagyon egyszerű megoldás van: elszorításos technika.

Ha szexuálisan nem akar kielégíteni, akkor nem tisztel. Ez mondjuk simán érthető is lehet, pl. egy eltartott csajnál rohadtul nem érdekes, hogy ő mit akar.

2018. júl. 31. 16:16
 13/27 A kérdező kommentje:
11-es, igen, valahol van egy ilyen rossz érzésem, mintha nem is akarna. Még régebben beszéltünk erről, azt hitte az elején, hogy én nem is vágyok az orgazmusra....
2018. júl. 31. 16:23
 14/27 A kérdező kommentje:

12-es, nekem is sok tervem van a korai magömlésre, és nagyon szívesen orvosolnám is a problémát. Hiszen ezzel mindenki csak jól jarhat.

Megértem azt is, akit eltartanak, úgy kell neki, de én saját lakással, jó fizetéssel, megbízható munkahellyel nem vágyok pénzes hapsira.

2018. júl. 31. 16:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
"azt hitte az elején, hogy én nem is vágyok az orgazmusra" és mégegyszer: WATTAFAKK?!?? Megint megkérdezem, hogy hány éves a palid 70?
2018. júl. 31. 16:38
 16/27 A kérdező kommentje:
30 éves. Számos rövidebb-hosszabb kapcsolattal a háta mögött.
2018. júl. 31. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Pff, nem kinyalni egy csajt, vannak ilyen nyomorékok? Legalább így okozna neked valami örömet a kretén...
2018. júl. 31. 16:43
 18/27 Fakkensajsze válasza:
100%
Idiota bar.m se...ej all..t ....önzőparaszt stb. barátnőm pont ilyen volt kapja be és igen én voltam a marha :D 22/F
2018. júl. 31. 16:52
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, súlyos gondok vannak, főképp nála. Te csak még nem vagy képes belenyugodni, hogy ebből nem lesz semmi hosszútávon, maximum megcsalás. Így nem tud senki hű párkapcsolatban boldogan élni, ha nem aszexuális.

Ez a srác, mert ez nem férfi, egy éretlen, ostoba, és főképp önző tacskó! Ennek csak a saját 15 mp-es kielégülése fontos, normális férfi nem is érzi magát férfinak, ha a partnerét orgazmushoz tudná juttatni, de nem teszi meg! "Eddigi barátnőinél nem volt panasz", gondolom, megoldották maguknak, és egyébként is, ennyit se tud, hogy nem minden nő egyforma, sőt, minden párkapcsolatban lehet és kell is újat tanulni? És kit érdekel, hogy ő nem indul be a kézi izgatástól, te meg nem tudsz elmenni az ő 15 mp-étől. Mibe fájna az neki, ha téged kielégítene, aztán csinál olyat, amitől ő is beindul, és utána veszi a 15 mp-et? Ostoba kifogások.

Két lehetőséged van. Vagy elszúrsz pár évet még az életedből egy megrekedt kapcsolatra, vagy lépsz.

2018. júl. 31. 17:10
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

Ha egzisztenciális ok nem játszik közbe, akkor keress olyan pasast, aki tetszik, teljesen oda van érted, meg azért nagyjából egzisztenciálisan is tart ott, mint te. Inkább egy ilyen mint egy nálad 2-3-szor jobb módú balf... Menj el egy kizomba buliba, majd ott meglátod milyen az, ha egy férfi és egy nő közt olyan tökéletes összhang alakul ki mint zenész és hangszere között. Akinél érzed a flow-t, azt próbáld ki... :)

[link]

2018. júl. 31. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!