Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak gondok fejben, vagy teljesen normális? Ne kíméljetek!
Lassan 1 éve vagyok a barátommal. Sajnos elég kicsi a libidója, nekem sokkal nagyobb. Ellenne kéthetente egy alkalomal is. Korai magömlésben szenved, de szerinte nem orvosolható. A korai 15 mp-et takar. Szerintem lenne rá megoldás, de beszélni sem szeret róla. Ha szex után kérem, hogy elégítsen ki, arra azt mondja, hogy akkor már nem kívánja. Oké, még ezt is megértem. Mikor mondtam neki, hogy akkor az orális részen finomítsunk, azt mondta, hogy eddigi barátnőinél nem volt panasz. Akkor felvetettem, hogy a kézi izgatás az igazi nekem, azzal megfelelő módon és helyen történve 5 perc sem kell. Csikló, hüvely, mindkettő jó. Erre azt mondta, hogy neki ez nem jön be, nem indul be ennyitől.
Kérdem én, vannak fejben súlyos gondok? Tudom, főképp nálam, hogy vele vagyok. De mint lenni szokott, minden más rendben.
Onzo es nem szeret teged igazan.
N/36
Most akármilyen hihetetlen én az ujjazáson vagyok a leginkább fennakadva:D Nem csak azért, mert az adott lánynak jó, én fizikai érzetre is imádtam ujjazni. Tök jó érzés. Mi baja van azzal?
A többin azért nem vagyok kiakadva, mert ha korai magömlése van nyilván szégyelli és nem mer beszélni róla, illetve lelkileg is megterhelheti a szex.
Vannak emberek akik fintorognak a nyalástól, csak úgy mint a szopástól. Ezt is meg lehet érteni. Mellesleg én nekem sem a kedvencem a nyalás, de egyáltalán nem halok bele.
De, hogy valaki az ujjazástól ódzkodjon... Érthetetlen.
csávót el kéne hagynod, nincs tisztában azzal, hogy neked mik az igényeid, és láthatóan szarik rá, innentől te elég sok mindent megtettél azért h jó legyen ő meg nem hajlandó változtatni.
26F
Köszönöm a válaszokat, az építő privátokat is. Mindenkinek ment a zöld.
Megpróbáltam a kommunikaciót is, de úgy gondolja, ilyen dolgokról senki nem szokott beszélni.
Nem is a korai magömlés a fő gond, hanem az, amit írtatok, hogy szeret-e egyáltalán, szeretne-e nekem örömet okozni. Szerencsés helyzetben vagyok, mert nem kell rajtam dolgozni fél órát, nem is szeretem, ha hosszú, de 10perc sem szólhat rólam? Ahogy nekem igazán jó? És nem gondolom, hogy extra dolgot kértem.
2-es! Mi baja az ujjazással? Nem tudom. Azt mondja, hogy az csak petting, neki nem jön be, azt csak a tinik csinálják. És elfárad az ujja. Csak ezt azért nem értem, mert az ujjazás nem csak azt jelenti, hogy vadul nyomom neki, vagyis nekem, 2-3 ujjal 5 percig. A kézi izgatásban benne lehet a csikló, a kisajkak, a hüvelybemenet. És ezt mind gyengéden, nem kézzsibbadásig.
Néha úgy érzem, nem is 30 éves férfival, hanem tini fiúval vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!