Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, nők, nektek mennyire jön be a bdsm?
csicska csíra
A paskolás az nem bdsm. Az ilyen nők, ha összkerülnek egy igazi szadistával, elfutnak és apácának állnak. Amit ez a csaj írt az nem bdsm, hanem a szürke 50 hülyeségek által keltett divat, amit minden basic nő hirdet, mert azt hiszi, hogy ettől valami hűde különleges lesz, pedig pont, hogy csak átlag.
a szürke 50 hülyeségnnek egy valamiban azért mégis igaza van:
hogy a BDSM-nek ÁRNYALATAI vannak..
érted???? :)
Amit az "igazi szadista" csinál, az csak simán szadizmus. Még az sem csak akkor, ha komoly sérülések is vannak.
A BDSM pedig pláne egy nagyon osszetett világ, kifinomult árnyalatokkal.
A paskolgatás is BDSM. Ha valakinek bekötik a szemét, és jégkockával csiklandozzák, az is BDSM. Ha valakire játékosan ráparancsolnak, hogy térdeljen le, és csókoljon kezet, ő pedig megteszi, mert tetszik neki a játék, az is BDSM.
Aki szerint ez mind nem, csak az BDSM ha full kiszíjazzák, hogy véresre horzsolja a szíj, véresre korbácsolják, majd majd felnyomnak neki egy kaktuszt, hogy majdnem szétszakad (mármint a delikvens, nem a kaktusz) az pont a szürke ötven hülyeségből vette a műveltségét.
Férfiként én is dominálni szeretek a nők felett. Viszont segédeszközök nélkül.
Szeretem őket lefogni, megszorongatni, kezüket hátracsavarni, és így kufircolni egy hatalmasat, különböző pózokban. Bár sztem ez sem igazán bdsm, inkàbb csak egy fétish..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!