Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti hogy viszonyultok ahoz ha egy srác nagyon perverz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy srác aki udvarol, nagyon bejön, csók és szex már volt. Jó volt. Értelmileg és lelkileg is egy szinten vagytok. Egyszer csak előjön, hogy szereti az anált, melytorkot, köpködést, pofonokat, pisit, lábfétist és mindezt parancsra, kötelezően amikor mondja. Mit csinálnátok?2018. júl. 16. 19:16
1/7 anonim válasza:
Azt mondanám neki, hogy szép volt, jó volt, köszönöm ennyi....
2/7 anonim válasza:
mivel ezek egy része bejön (pisi már nem, mélytorok meg nem megy,de lelkes vagyok..:D) így azokba belemennék. de ha nem lennék erre vevő és nem tudnánk megegyezni, kompromisszumot kötni és rám akarná erőltetni az akaratát, akkor otthagynám
3/7 anonim válasza:
Ha tudnánk kompromisszumot kötni, hogy mit nem (ha kaki is játszana, arra nagy betűkkel nemet mondanék). Köpködés és ütögetés, ill a kaki semmiképpen. Szóval ezeket leszámítva, ha normálisan csinálja, akkor nem lenne gondom vele, persze csak a négy fal között, avagy amikor ketten vagyunk.
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok
A szexrabszolgája
Ott helyben szakítanék
24N
5/7 anonim válasza:
pisi és lábfétis, mármint te pisiled le és a te lábadat nyalja? v fordítva? mert parancsra talpat nyalatni azért egy elég ambivalens dolog. vagy elég erősen switch beállítottságú vagy, vagy kamu a kérdés :D
6/7 anonim válasza:
Én csak perverz férfiakkal kezdek mindig, mivel nekem is a szokásostól eltérő vágyaim vannak, és nem akarnék mégegyszer egy vanilla emberrel járni. De szerencsére a mostani párom perverz mint a fene. :D Szóval én ezeknek mindig örülök.
7/7 anonim válasza:
Hát a pisi, lábfétises dolgok kizártak nálam, meg a köpködés is. A többiben benne lennék,de csak az ágyban, pl a pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!