Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, nők, nektek mennyire jön be a bdsm?
Nekem bejön, és a sub oldalon állok.
De bizonyos határok között csak, és ha le vannak fektetve a szabályok, illetve kell hogy megfelelően bízzak a partneremben.
Nekem csak a domina vonal tetszik, hogy akármit parancsolok, meg kell tennie, akármennyire megalázó. De pl fájdalmat nem szeretek okozni, maximum pofon vagy ilyesmi, de semmi komoly fájdalom. De ugyanez fordítva is tetszik néha, nagyon hangulat függő. És csak olyan emberrel, akiben megbízok és teljes mértékben tiszteletben tartjuk egymás határait.
Ilyen férfival egyébként egyetlen egyszer találkoztam csak, másokkal sose éreztem, hogy bíznék bennük ennyire.
Nekem nagyon bejön, maga a tudat is, hogy egy férfi azt csinál velem amit akar, arra használ amire akar. Imádom ha aláznak, elfenekelnek, megbüntetnek, és olyan dolgokat csinálnak velem amit nem szeretnék. Az anális büntetés a kedvencem :)
25/N
"Én férfiként gyakoroltam a dolgot és jól kordába lehet tartani a kiskurrrvááákat."
Nah, egy ilyen férfinak biztos nem engedném, hogy domináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!