Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiktől fogom úgy érezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiktől fogom úgy érezni, hogy farok van bennem? 19/L

Figyelt kérdés
Akarok segédeszközt venni. Szexeltem már és jó volt, de még más nem volt bennem. A vibri vagy a dildó érzése hasonlít jobban a farokra?
2018. júl. 27. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
A farkam hasonlít jobban a farokra...
2018. júl. 27. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak ilyen van, imádja. Pont olyan mint az én farkam, alakra és méretre is.

Nem feltétlenül kell bekapcsolni a vibrátort, de ha akarod lehet. Egy dildón nincs ilyen funkció.

[link]

Néha együtt is bevetjük, ha a szájában vagyok akkor megdugom vele miközben mig szopik.

2018. júl. 27. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Szia. Ha veszel a wish en vegyél ott olcsó és jó a termek. Szerintem ez tetszeni fog neked: Rabbit Vibrator 30 Speed Dual Vibration Sex Toys For Woman Adult Sex Toy Sex Products Vibrators. Add hozzá a kívánságlistádhoz! [link]
2018. júl. 27. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Sok fele van változó árakon.
2018. júl. 27. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
31%

Ha 23 centissel, és 4 átmérőssel masztiztok, csodálkoztok, hogy nem elég a 16-18 centis élő férfié ?

Tiszta hülyék a nők b_asszátok meg.

És akkor én vagyok a sz_ar, mert nincs 25 centis farkam, csak 18. Tuti (Y) ch...

2018. júl. 27. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Szokjátok a tényt, a nőknek bizony a nagy kell, nem a 16-18 cm, alá meg ne is menjünk, mert vicc...
2018. júl. 27. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy dildó jobban hasonlít rá. De viszont vibrátorral meg sokkal másabb.. 😊

19L

2018. júl. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!