Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyával való "felvilágosítás"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyával való "felvilágosítás" után ő kért tőlem "tanácsot"?

Figyelt kérdés
Nagyon jó anya-lánya kapcsolatban vagyunk ezért nyugodtan fordultam hozzá különböző kérdésekben. Szex, orál, anál... stb. Adott tanácsot, hogy felkészültebb legyek úgymond. Ezt a beszélgetést követően kb. 1 hónpra rá feljött újra a téma és úgymond anya kért tőlem tanácsot az análra. Brutál ciki volt a helyzet fordított szerepben :D Válaszoljak neki és mondjak el neki őszíntén, hogy milyen? 19L
2018. júl. 25. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Minek sírsz? Ez az oldal az ostoba sértett leszavazgatásokból áll. Mellesleg nem csak itt. Tudományokban is konkrét tényekkel támasztasz alá valmit és akkor is meg,y hogy NADECSAKAZÉRTISJAJJDERÁNYOMOKARRALESZAVAZÁSRA! Ilyen a társadalmunk, nem véletlen tartunk itt. De ezen csak mosolyogni kéne, nem rágörcsölni.

Mellesleg szerintem sem egészséges, hogy erőltetetten "nyílt" legyen a kapcsolat a szülő gyerek közt. Sok mindent eredményezhet, gyakran a fordítottját mint gondolná az ember. Pont ellenkezőleg gátlásos és prűd is lehet. Saját tapasztalat.

2018. júl. 25. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó, igazad van. Nem is a lepontozás, hanem a másik nézőpontjának azonnali felülbírálata zavart.

A véleményed osztom: nem a gyerektől kérünk tanácsot, ha ilyen problémánk van. Ez egy okos nőtől teszt, egy butától valós szándék.

Amúgy ez a mindent megbeszélünk-dolog, hogy néz ki?" Képzeld, Anyu, négyes lett a töri ZH-m, vettem egy csini felsőt, délután meg kiormozott Jenő, szóval szép a világ!"

Nem a gyerekre tartozik a nemi életünk és kész.

2018. júl. 25. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
...kikormozott....
2018. júl. 25. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Sírok, de a 39 éves apával tudok egyetérteni.

Nem az anyára tartozik, hogy egy szombat esti buliban a 19 éves lányának hogyan kormolták ki a fingóját. :D Ha meg 40x év alatt nem próbálta ki, akkor ne ő adjon tanácsokat.

Ennyi hülyét, te jó isten...

2018. júl. 25. 10:17
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Mellesleg mostanra általános látásmód lett pszichológusoknál is, hogy A GYEREK NEM A BARÁTOM, HANEM A GYEREKEM! Nem véletlen.
2018. júl. 25. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha ilyen jó a kapcsolatotok, és megvan a bizalom, akkor szerintem megoszthatsz vele bizonyos dolgokat, ha nem is mindent teljes naturalitásában...
2018. júl. 25. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem aki tanult pszichológiát az tudja hogy beteg dolog a barátság a szülő és a gyerek között.

Egy szülő az szülő legyen, ne barát... főleg ne se..beku.asról kérjen már tanácsot a lányától.

ÚR IS TEN milyen nők vannak már..

2018. júl. 25. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!