Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyával való "felvilágosítás" után ő kért tőlem "tanácsot"?
Minek sírsz? Ez az oldal az ostoba sértett leszavazgatásokból áll. Mellesleg nem csak itt. Tudományokban is konkrét tényekkel támasztasz alá valmit és akkor is meg,y hogy NADECSAKAZÉRTISJAJJDERÁNYOMOKARRALESZAVAZÁSRA! Ilyen a társadalmunk, nem véletlen tartunk itt. De ezen csak mosolyogni kéne, nem rágörcsölni.
Mellesleg szerintem sem egészséges, hogy erőltetetten "nyílt" legyen a kapcsolat a szülő gyerek közt. Sok mindent eredményezhet, gyakran a fordítottját mint gondolná az ember. Pont ellenkezőleg gátlásos és prűd is lehet. Saját tapasztalat.
Utolsó, igazad van. Nem is a lepontozás, hanem a másik nézőpontjának azonnali felülbírálata zavart.
A véleményed osztom: nem a gyerektől kérünk tanácsot, ha ilyen problémánk van. Ez egy okos nőtől teszt, egy butától valós szándék.
Amúgy ez a mindent megbeszélünk-dolog, hogy néz ki?" Képzeld, Anyu, négyes lett a töri ZH-m, vettem egy csini felsőt, délután meg kiormozott Jenő, szóval szép a világ!"
Nem a gyerekre tartozik a nemi életünk és kész.
Sírok, de a 39 éves apával tudok egyetérteni.
Nem az anyára tartozik, hogy egy szombat esti buliban a 19 éves lányának hogyan kormolták ki a fingóját. :D Ha meg 40x év alatt nem próbálta ki, akkor ne ő adjon tanácsokat.
Ennyi hülyét, te jó isten...
Szerintem aki tanult pszichológiát az tudja hogy beteg dolog a barátság a szülő és a gyerek között.
Egy szülő az szülő legyen, ne barát... főleg ne se..beku.asról kérjen már tanácsot a lányától.
ÚR IS TEN milyen nők vannak már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!