Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek volt, hogy valamelyik szülő megkérdezte maszturbáltok e. Ha volt ilyen milyen volt? Bevallottátok? Volt e felvilágosító magyarázat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 18:29
1/13 anonim válasza:
Az igazat mondtam, hogy nem, nem szoktam. Kellett pár év, mire rájöttem, hogy miért nem hitték el és, hogy ez miért felfoghatatlan számukra. Szerencsére azóta nem is kérdezgetnek ilyeneket, mert nem akarok állandóan magyarázkodni, hogy miért nem.
2/13 anonim válasza:
Volt ilyen, beszéltünk róla
Nem vagyunk szégyenlős család
18/F
3/13 anonim válasza:
#2 hány éves voltál, mikor beszéltetek róla?
4/13 anonim válasza:
Kb 14 voltam amikor apával egy filmet néztünk, éamiben egy hasonlókorú srácra rányitott a nevelőapja amikor a srác éppen maszturbált. És ekkor apa viccesen megkérdezte. "Te is szoktad már?" Nagyon ciki volt, de bevallottam, hogy szoktam. Azután jól elbeszélgettünk róla.
5/13 anonim válasza:
Én az irigy hónaljmirigy egyik részét néztem anyummal és volt egy poén benne, hogy hokisnak volt beöltözve a csávó, és valahogy utalt rá, hogy túl sokat hokizik és fáj a jobb keze vagy ilyesmi. És akkor anyum elkezdte volna mondani, hogy tudod mikor idősebbek én meg azonnal nem nem nem tudok mindent.
6/13 anonim válasza:
apu előtt lebuktam igy nehéz lett volna letagadni
Lazán vette utána megbeszéltük a dolgot
Azóta is fius témáról tudunk beszélgetni
7/13 anonim válasza:
Igen, egyszer jártam egy nálam picivel fiatalabb csajjal, a csaj volt 17, az anyja 32 mert nagyon fiatalon szült, én meg 27 voltam, szóval MILF helyzet volt és a muter szabályosan kifaggatott a szokásaimról!
8/13 anonim válasza:
#7 miért a kiscsajt, és nem az anyucit dugtad?😨
10/13 Drazicc válasza:
Sosem került elő ez a téma egyik szülő felől sem, már 29 vagyok de amikor elutazom hozzájuk vendégségbe egy hétre pl akkor eszembe jut h vajon anyukám fölfigyel e a g...s zsepikre mikor kitakarít utánam és kiüríti a kukát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!