Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen épeszű magyarázat lehet arra, hogy megveszek a kicsi cicis nőkért?
Hagyjuk a látens melegséget. Eddig akaratlanul kis cicis barátnőim voltak. Lehet ez az oka? Nem tudom, de nincs annál szexibb, mint amikor egy nő karcsú, de homokóra alakú, s ehhez kerek formás popsi és pici cickók társulnak. 😊
Kort, nemet is!!!
Egyszerűen ízlés dolga. Gondolom eleve a vékonyabb lányok voltak a abrátnőid, ergo a molettebb alkat nem fog meg szexuálisan. Ugyan így én meg például a férfiasabb férfiakat szeretem, akiknek széles a háta, vastag a karja, lába, de emellett nincs rajta súlyfelesleg. (de nem az a kondis állat, csak férfias) Ilyesmi:
Ellenben mondjuk a vékony, csontos férfiakban sosem láttam semmit. Én pont az általad leírt nőtipus vagyok, 48 kg-val, de amikor egy srácnak a vádlia vékonyabb mint nekem az nekem nem férfias. Pedig ismerek olyan srácot akinek jól áll a vékonyság, és nem azért vékony mert ne lenne izmos, csak alkatilag ilyen, mégsem az esetem.
"Már nem is azért, de a homokóra alak, azért homokóra, mert felül is széles, tehát nagyok a mellei. "
Nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!