Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
85kg vagyok mégis szeretnek a pasik. Erre mi a magyarázat?
Próbálok mindig csinosan felöltözni, de nem kirívóan. 85 kg vagyok, van seggem, mellem combom, minden. De arányosnak mondanak. Szeretek magassarkúban lenne, egyébként alacsony vagyok. Alig 170cm. Ennek ellenére szeretnek a pasik, nem szoktam élni a lehetőséggel, amúgy nem nagyon van önbizalmam, nem mernék levetkőzni előttük :D
De jól esik, hogy néznek, vagy épp tesznek valami megjegyzést, hogy jól nézek ki.
Egyébként lehet hogy a személyiségem miatt van ez és nem a kinézetem miatt? Alapból mosolygós vagyok, szeretek hangosan nevetni, mindenen tudok, még a nem vicces dolgokon is. Egyszer azt mondta rám egy pasi hogy imádni való vagyok.
És mit érsz el azzal, ha tetszel a férfiaknak, de nem mersz levetkőzni elöttük?
Tehát neked elég az hogy tetszel néhány emernek, és ennyi?
Ebből nem lesz kapcsolat..
Köszi a válaszokat. Nem is szeretnék kapcsolatot, nem probléma ez nekem, örülök neki persze, ha tetszem valakinek, de szerintem ezzel mindenki így van, függetlenül a súlyától, magasságától.
Itt nem arról van szó, hogy egy buliba, piásan hogy viselkedik velem valaki. Csak egy sima vásárlás alkalmáról beszélek pl.
Az meg hogy örülnek hogy lyukat kapnak, az sem állja meg a helyét, mert soha nem volt semmi ezekkel a férfiakkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!