Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyával való "felvilágosítás" után ő kért tőlem "tanácsot"?
Szerintem csak őszintén 😃 nekem is tuti az lett volna amúgy. Lényegében ebben semmi gáz nincs.
21N
Édesem, téged sem az eszedért fognak elrabolni! Szerinted egy negyvenx éves felnőtt nőnek a gyereke tanácsára van szüksége, hogy popsiba tolassa magát?
Azt teszteli, hogy a tündérkéje mennyire romlott, igazi női módszerrel.
Ha a következő kérdés az, hogy Jenőke fütyköse mennyire közeledett a manduládhoz, nem kell elmondani.
Ezt sem.
Gyerek vagy még.
Ffi, 39, apa
És már le is pontoztak..éppen ennyit ér ez az oldal is.
Az élő példa: az első válaszadó (okos 21 éves nő) még biztatja is a kérdezőt, hogy ugyan ossza már meg anális tudását a mamával!
Így hülyítitek egymást. Lehet sértetten pontozgatni, ez az igazság.
F, 39
Megfordítom a dolgot: attól, hogy jó a viszonyom a gyermekemmel (mondjuk még nagyon kicsi), nem fogok tanácsot kérni, hogy húzzam fel anyut szombat este a kormosabbik felén.
Tíz év múlva sem fogom.
Nem a gyerekre tartozik és kész!
Miért érezted cikinek?
Hidd el egy anyának se kellemesebb
Lehet hogy ki akarja próbálni és mondjuk csak kapizsgálja h volt benne részed
Szerintem ne érezd kínosnak
Hisz lehet h majd egyszer lesz neked is egy lányod aki bizalommal fordul hozzád
Nézd felnőtt nő vagy élsz nemiéletet
Egy anya nem csak az Anyád hanem a Legjobb Barátnőd akivel Bármit,Bármikor meg lehet vitattni ilyen Csajos dolgokat is
Én is sokat beszélek anyuval ilyenről
Sőt anyu világosított fel a barátnőmet mert neki az anyukája nem beszél ilyenekről meg idős asszony volt már
Ha te bizalommal fordulsz bármivel édesanyádhoz
Akkor ez a bizalom kölcsönös ezért fordult hozzád anyud
24N
Nos ez egy érdekes helyzet, mert ne fedjük el egy pillanatra sem, hogy ő a anyukád!
Eltekintve attól a vitától, hogy 19 évesen mennyire felnőtt az ember (szerintem még nem teljesen), a szülő gyermek kapcsolatban - úgy gondolom - mindig marad egy aszimmetria. Azaz a szülő mindig szülő marad (amire sokan szeretnek is hivatkozni, hogy hiába milyen idős a gyerek, számára mindig gyerek marad).
Szóval én ez alapján az aszimmetria alapján (sem) tartom lelkileg egészséges dolognak, ha anya felnőtt - mondhatni legalább barátnői - pozícióba helyezi a lányát ilyen intim kérdésben.
Anya idősebb, jóval több tapasztalatának kell lennie, ha a konkrét témában nem is, de abban mindenképp, hogy a hiányzó információkat honnan érdemes beszerezni.
Úgy gondolom ez könnyen válhat játszmaképző szituációvá, ami hosszú távon nem szerencsés.
Ez csak egy laikus véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!