Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jambo94 kérdése:
Szexkapcsolat, ki hogy talál? 24F
Figyelt kérdés
többek véleménye szerint szépfarkú vagyok, átlag méret feletti, 60as gumi kicsit feszít is.. Sokáig bírom az ágyban, merevedési problémáim sose voltak. Foglalkozásom miatt sok időm nincs rendes kapcsolatra, de nem is érzem szükségességét. Szexkapcsolat viszont nagyon is érdekel engem. Budapesti vagyok, ismerőseim közt nincs senki aki nyitott lenne ilyesmire, hol keressek valakit?2018. júl. 25. 00:03
2/5 anonim válasza:
Oké diszkó lehet találni 1es,de ha olyan sexpartnert keres az ember akit nem egyéjszakára kíván,és nem mellesleg előtte esetleg kicsit megismerné hogy ne olyan legyen aki minden jöttmentel lefekszik,és az is fontos hogy ne azért kívánhon mert taj részegre be van állva és minden mindegy...? Erre pedig az internet lenne a legjobb,de én is keresgélek szibtén pesten,de már nem 1x megkaptam nőktől (ha egyáltalán válaszra méltatott) hogy lelkiszegény aki neten keres ,meg ha nem akarok komoly kapcsolatot kb. a k.anyám,húzzak a sunyiba...elég gáz megközelítések ezek szerintem! Lehetne ezt normálisan is neten de az vmiért nem oké,csak nem értem miért?
5/5 anonim válasza:
Itt mindenkinek átlagon felüli méteres-kékeres van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!