Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a "sztoriban" mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a "sztoriban" mit csináljak a pasival?

Figyelt kérdés

Külsőre, belsőre megfog, (ilyen még sose volt velem)

DE!

Biztosan látom, hogy a kapcsolat nem lenne hosszúéletű, max 2-3 év. (másak a terveink)

Érdemes lenne előhozakodni barátsâg extrákkal abban az esetben ha nekem nem igazán fekszik a szexkapcsolat, de mivel előre tudom, hogy nem terveznék vele hosszan, talán emiatt, és amiatt, hogy még senki iránt nem éreztem ilyen vonzalmat talán megérné.

?

2018. júl. 19. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szebben hangzik hogy barátság extrákkal minthogy szexkapcsolat? Ha úgyse lesz semmi közös jövő, akkor inkább a helyére kellene komolyat keresni.
2018. júl. 19. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen! Addig amíg mindketten nem talűáltok mást, lehet egy ilyen ismeretség, egy ilyen kapcsolat!
2018. júl. 19. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, a te felfogasodban miben különbözik egymástól a barátság extrákkal es a szexpartneri viszony?

Ha abban, hogy az előbbiben szexen kívüli programok is vannak neha, akkor miből gondolod hogy azt jobban fogod tudni kezelni mint egy sima szexpartnerséget?

Nem kotozkodni akarok, tenyleg érdekel

2018. júl. 19. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Igen az. Mert írtam, hogy a szexkapcsolat nem az én világom. Kell, hogy bízzak benne, ismerjem jól. De nem vele fogok az oltár elé vonulni.
2018. júl. 19. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nagy sietség? 2-3 év elég sok idő.
2018. júl. 19. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok.
2018. júl. 21. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy vonzalom elettartamát és erejét előre megtervezni olyan mint egy hurrikán pontos útját es erejét prognosztizálni. Lehetetlen.

Ennél fogva teljesen értelmetlen az az életszerűtlen gondolkodás amit erről folytatsz magadban.

Vagj bele es majd lesz valami. Es amiatt ne adj lejjebb a vágyaidbol hogy szerinted mi lesz vagy mi nem lesz 2-3 év múlva. A szerelemben a 2-3 év tervezhetetlenul hosszú idő. A szerelmek 90%-a ennyi idő alatt kifejlodik, csúcsra ér és el is múlik.

2018. júl. 21. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!