Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a "sztoriban" mit csináljak a pasival?
Külsőre, belsőre megfog, (ilyen még sose volt velem)
DE!
Biztosan látom, hogy a kapcsolat nem lenne hosszúéletű, max 2-3 év. (másak a terveink)
Érdemes lenne előhozakodni barátsâg extrákkal abban az esetben ha nekem nem igazán fekszik a szexkapcsolat, de mivel előre tudom, hogy nem terveznék vele hosszan, talán emiatt, és amiatt, hogy még senki iránt nem éreztem ilyen vonzalmat talán megérné.
?
Kérdező, a te felfogasodban miben különbözik egymástól a barátság extrákkal es a szexpartneri viszony?
Ha abban, hogy az előbbiben szexen kívüli programok is vannak neha, akkor miből gondolod hogy azt jobban fogod tudni kezelni mint egy sima szexpartnerséget?
Nem kotozkodni akarok, tenyleg érdekel
Egy vonzalom elettartamát és erejét előre megtervezni olyan mint egy hurrikán pontos útját es erejét prognosztizálni. Lehetetlen.
Ennél fogva teljesen értelmetlen az az életszerűtlen gondolkodás amit erről folytatsz magadban.
Vagj bele es majd lesz valami. Es amiatt ne adj lejjebb a vágyaidbol hogy szerinted mi lesz vagy mi nem lesz 2-3 év múlva. A szerelemben a 2-3 év tervezhetetlenul hosszú idő. A szerelmek 90%-a ennyi idő alatt kifejlodik, csúcsra ér és el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!