Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 feletti nők! Szexelnétek egy 25-28 éves pasival?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 11:16
2/9 anonim válasza:
Nem a kora a kérdés, hanem az értelmi képességei, humora, szexuális érettsége és nem utolsó sorban a külseje
3/9 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha valaki elhízott és igényes társat akar. Vannak, akiknek kifejezetten az elhízott nők tetszenek.
Nincs ebben semmi rossz.
4/9 anonim válasza:
Kedves #3
Mi a probléma? Ki van elhízva?
5/9 anonim válasza:
#5 Semmi, ezek csak hülye trollok. Több regisztrációval játszadoznak itt. Ha nem úgy válaszolsz, ahogy nekik jó, megtámadnak.
6/9 anonim válasza:
Nekem eléggé bejönnek az idősebb nők. Sokan úgy tekintenek az ilyen korú pasikra, hogy abszolút esélytelen, még gyerek stb., viszont kisebb részük meg kb megtiszteltetésnek veszi, lehet rosszul fogalmazok, inkább úgy mondom, hogy jól esik nekik, hogy egy ilyen korú pasinak is tetszenek. 4 ilyen korú nővel voltam, viszont soknál próbálkoztam, hogy is mondjam, talán 10-ből 1-2, akinek ez bejön.
26F
7/9 anonim válasza:
Igen, de mi ebben olyan nagy szám, hogy külön kérdést kell szentelni neki? A világ már csak ilyen, a nők és a férfiak folyton szexelnek...
35/N
9/9 anonim válasza:
3. Tiszta hülye, kár cinikusnak lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!