Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én heteróként is egy bizonyos pénz felett.:D
A pénz az pénz. nem tesz boldoggá de a tárgy amit veszek belőle az igen.
Pénzért nem
De max 15 évvel idösebbel
Nem ám valami 60-70 éves bácsikával
24N
A 2es hazudik a legjobban. Konkret penzert nem de ha nem penzt adsz hanem elhivod kajalni stb. Akkor igen. Ugyanaz...
Amugy ez a 21.század minek tagadjátok csajok hogy bárki berakhatja nektek?
@7: Mert szerinted régen máshogy volt? Vagy szerinted tényleg azért jártak a fonóba a legények meg a leányok, mert olyan jókat lehetett énekelni?
Kérdező, miért pont idősebb férfival? Miért fontos, hogy idősebb legyen a férfi? Akkor talán nem tűnik prostitúciónak?
Kedves előző
Igen tudom hogy régen is így volt dr nem ilyen számban mint manapság. Szerény személyem 30+ os férfiaktól hallgatom hogy 16 éves lányokat pakolnak meg sokszor házasság mellett. Meg milyen bevállalósak. Elmentem a Volt fesztre sopronba két 18 éves lány elégített ki. Egyik cigit kapott a másiknak taxit fizettem. Ez idén történt.
A világ igen régem is rossz volt tudjuk. De vajon annyira mint ma? Régen is elég volt egy cigi hogy szexeljen valaki? Vagy egy tok az iphonera?
A fogyasztói társadalom megölte az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!