Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előzőnek igaza van.
12 es.
A család hibája ez butaság. Tudod ismerek én szigoruan nevelt lányokat akik eszik a pélót mint állat.
Egy idő után (tinédzserkor) nem a szülő neveli a lányát. Barátnő nevel barátnőt.
A kor hibája a túlzott technikai fejlődéssel párhuzamos nyílt szexuália fejlődés. El nem hiszem hogy a sima szex már nem jó. Hogy itt is már ilyen tizenévesek jönnek a bdsm-mel amióta egy gagyi könyvből filmet forgattak.
Túlzottan nyílttá vált a szexualitás au erkölcs meg amugy is a cipőm talpa alatt. Való világ Éden hotel Luxusfeleségek stb.
És hozzá kapcsolódó lányok akik 1190 forintból lenyelik a spermimet...
Nem érzem szemétnek magam kihasználom
@21: A szigorú nevelés nem egyenlő a megfelelő minőségű és értékrendű neveléssel. Egy gyerek nem attól kap megfelelő értékrendet, hogy rövid pórázon tartják.
"Barátnő nevel barátnőt." - ez megint a családi háttérre vezethető vissza. Egy mély anya-lánya kapcsolatot egy barátnő nem tud felülírni.
"És hozzá kapcsolódó lányok akik 1190 forintból lenyelik a spermimet...
Nem érzem szemétnek magam kihasználom" - és az a baj, hogy a magas lóról így esel nagyot. Hogy fel se merül benned, hogy ne tedd meg, hisz ha ilyen a világ, akkor majd pont te fogsz az árral szemben úszni. És pont azért nem áll meg ez a folyamat, mert azzal, hogy még te is támogatod, csak erősíted a fiatalokban, hogy így lehet könnyen és gyorsan eredményt elérni. Innentől az, hogy berzendkesz a kor miatt, puszta álszenteskedés, nem több.
21# Látod, itt kezdődnek a bajok... :( Leírsz viszonylag jó gondolatokat, majd az egészet szemen köpöd az utolsó mondatoddal. Azt mondod, csak kihasználod a kínálkozó lehetőségeket. Lehet, h azt is gondolod, h ha nem te, akkor majd más pipáztatja meg őket, akkor meg miért ne?! Hát azért, mert azzal, h elutasítod, ha csak egy nagyon minimálisan is, de gátat szabsz ennek a szexuális szabadosságnak. És amúgy ennek is megvan ám a maga varázsa...:) Pár hónapja voltam egy házi buliban, volt ott egy kiscsaj, aki nagyon nyomult rám. Egy tipikus cicababa, aki bárkit megkaphat akit akar. Legalábbis ezt hitte... Kérdezősködtem róla a társaságban, kiderült, h egy igazi kis ribi, a fél társaság levarrta már. Na, én meg az ilyen nőket nem sokra tartom, magamat pedig annál többre, h egy újabb strigula legyek a számára.. Így aztán csírájában fojtottam el a próbálkozásait, és az volt a legdurvább az egészben, h látszott rajta, h nem érti mi történik, ő nem ehhez van szokva, hanem ahhoz, h megrebegteti a kis pilláit, tekergeti picit a szőke fürtjeit, és ezek után bárki a lábai előtt hevert. De velem nem így történt, teljesen összezavartam, látszott rajta, h ideges, és nem érti, h most mi történik. Háát, ez simán felért azzal, mintha levarrtam vna én is, de ami a lényeges az egészben az, h adtam neki egy kis leckét az életből, h nem minden úgy történik ahogy azt az ember kitalálja. Pedig akkor én már fél éve nem kufircoltam... Nem tudom, érzékelhető e a különbség a te és az én hozzáállásom között?!
Mert, ha azt mondjuk, h nagyon gáz ez a szexuális szabadosság ami 0 erkölccsel párosul, és jó lenne valami változást kieszközölni, akkor azt csak egyéni szinten lehet elkezdeni, mégpedig úgy, h aki ezt belátja és gáznak tartja az nem áll be a sorba. Az úgy nem működik, h csak arra várunk, h valami történjen, de közben azért beállunk a sorba, és kihasználjuk a kínálkozó lehetőségeket...
22# a 20 as és a 21 es nem ugynaz, én a 20-as vagyok. :) Köszi, ez megtisztelő, de sajnos az a helyzet, h ha normális is vagyok, ebből inkább hátrányom származik, mintsem előnyöm... Mert az emberek többsége ezzel nem tud mit kezdeni. Sőt, az a helyzet, h sokszor ledegradálnak, amiért nem vagyok hajlandó beilleszkedni a mostani "normák" közé... Szóval azért elég nehéz, biztos vagyok benne, h előbb-utóbb ujból eljön majd az én időm is! :) A türelem az egyik nagy erényem!
Szép gondolatok mindenkitől. Egyben egyet kell érteni a vilag rossz irányba halad. Ém 29 éves vagyok még jó pár éve volt egy 18 éves barátnőm. Kábé minden pénzem lenyúlta mert neki a pénz volt a fő. A barátnői nevelték de az anyja szigoruan tartotta míg lehetett. Aztán kezdődött az iphone stb. Korszak. Összesen szakitas utám egy hónap alatt 3 an dugták meg.
Onnantól rájöttem hogy változnom kell. Sajnos nem jó irámyba jött össze.
Az erkölcsöt a média sugározza és az internet erősíti. A facebook kinyírta az emberi kommunikációt míg az okostelefonok a párkapcsolatok minőségét. Hiába az együtt töltött idő ha más ostoba instája fontosabb mint a párod...
Fogyasztói elvek is megjelentek a párválasztásban. Kell hogy legyen valaki ha már a barátnőjének is van persze cak kirakat kapcsolat hiszen kb soha nem volt ennyi boldogtalan minőségtelen párkapcsolat a világon mint manapság.
A társas magány kifizetődő lett.
Ha apolt és velem viszonylag egykorú akkor persze, de idosebbel nem
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!