Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a férjetek szeretőjével?
Semmit
Férjemnek segítenék csomagolni !
Kettő ember kell a megcsaĺáshoz ezt ne feledd.
Komolyan, miért a szeretőjével? Mint ahogy írták is ehhez két ember kell, sőt sok esetben a szerető még vétlen fél is. Mivel lehet őt is hülyíteni, hogy már nincsenek is úgy együtt. Csak aki megcsalja a párját van vele tisztában igazán, hogy mit tesz.
Az is igaz, hogy ilyenkor félre kell állni. Semmi értelme nincs küzdeni olyanért aki nem értékel. Ki lehet csikarni esetenként egy további együttlétet, de az már rég elveszett dolog. Csak saját magunk megalázása. Én mindig félreálltam, ha volt a dologban egy harmadik fél. Tényleg mint a Fleetwood mac Chain című számában: If you don't love me now, You'll never love me again. Ezt amúgy férfiként mondom és úgy, hogy tudomásom szerint nem csaltak még meg, de olyan volt, hogy valakivel összeszerettem volna jönni és a másik fél valaki más iránt érzett valamit eleve, illetve hogy a másik félnek volt "még"(?) valakije
Amit legszívesebben tennék azt a törvény bünteti
Így marad az hogy Megkérdezem,hogy :” A pizzámból is kéri-e a maradékot?”
24N
Erről egy vicc jut eszembe
Feleség
Andi valószínűleg a férjem megcsal
Szerető
Oh hogy dögölne me,hogy vetted észre?
Feleség:
Észrevettem hogy itthonról elhordja a gumióvszert
Szerető:
A szemét.., dögöljön meg
Feleség
Ezért bosszuból kilyukasztottam az összes óvszert
Szerető
Oh hogy Dögölnél Meg!!!!!
24N
# 2
3 ember kell a megcsaláshoz.
;-)
Úgy is mondhatnám: aki finom vacsorát kap otthon, nem fog étterembe járni.
Ez a legnagyobb hülyeség. Te ezek szerint nem ismersz olyan férfit/nőt aki rendszeresen félrelép. Akármilyen jól érzi magát a párjával, akkor is félre megy ha ott a lehetőség. Mind a két nemből. "Nem tudod milyen mikor visz a véred"
Ha pedig nem kap finom vacsorát, akkor finom vacsorát kell kérni, vagy ha nem tud, akkor meg kell tanítatni finomat főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!