Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen testalkatok a jó párosítás?
Szerintem nem az a fontos, hogy mások szemében mi meglepő vagy elfogadott.
Az a lényeg, hogy egymást elfogadják a kapcsolatban olyannak, amilyenek.
Én nagydarab fickó vagyok, nekem a törékenyebb, vékonyabb nők tetszenek.
40F
A férfiak szemében a vékony (karcsú) a legvonzóbb női alkat.
A nők szemében az izmos (sportos) a legvonzóbb férfi alkat.
És egyik sem anorexiát vagy adoniszi szélsőségeket jelent. Ezek a fentiek jönnek be az adott nemen az ellenkező nem legtöbbjének. Egy vékony férfi nem vonzó úgy a nők szemében, mint egy vékony nő, egy sportos, izmos nő pedig szinte semmivel nem vonzóbb a férfiak szemében, mint egy vékony nő.
És ehhez jön az, hogy ki mit tud megszerezni magának. Sok kövér vagy vékony srác azért van kövér csajokkal, mert ők maguk nem elég vonzóak hogy a számukra vonzóbbat meg tudják szerezni és fordítva. A kövér embereknek vagy a vékony férfiaknak is a vékony nők és izmos férfiak tetszenek a legjobban, csak ők maguk nem elég vonzóak hogy a számukra vonzó emberekben vonzalmat keltsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!