Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mell méretének fontossága hasonló a férfiak pénisz méretéhez?
Úristen ez a Lucie Wilde nagyon bizarrul néz ki.
Én is ismertem ilyen lányt, bár ő nem nézett ki ennyire extrémen, elvileg G kosaras mellei voltak, mellé alacsony volt és viszonylag vékony. Maximum perverz öreg taták csorgatták rá a nyálukat és sokszor inkább nevetség tárgya volt szegény, nem szexszimbólumként kezelték. Szerintem az ilyen mellek maximum a mellfétiseseknek tetszhetnek, az átlagemberek az arányos testalkatot preferálják.
Biszexuális nőként az alacsony, vékony, kismellű nőket preferálom és a vékony, nem kigyúrt pasikat.
Ehhh
Lanykoromban 164cm/65 kg voltam emellett H-s mellek (igen akkora nem eliras)
Csak a melleim voltak olyan 6-7kg
Szal van olyan vekony lany nagy mellel...
Amugy nem is tudok hanyas hulyeseget irt
Pont h a huvelyi orgazmust elero nok a kevesebbek az olyan 30% max szoval forditva az aranyokkal.
Pontosan ugyanolyan: Mindkettőt magasról leszrom és sosem értettem, hogy ezen miért kell fennakadni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!