Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vér péniszem van? Aki hasonló helyzetben vannak, hogy élik ezt meg?
Hülye vagy? az átlagos pénisz méret az 13-14 centi
Csak itt anon van 16 fölött az átlag, és nem ritkaság a 18-22
ki nem szarja le mekkora ha alszik?
az a lényeg, hogy mekkora mikor aksön van...
mire a csajjal "oda" kerültök már úgyis állni fog mint a cövek, és tudni se fogja, hogy mekkora nyugalomban
Ha fiú lennék ennek a verziónak örülnék. Nem kell ide oda hajtogatni,nincs útban.
Amúgy tényleg izgibb amikor làtom,hogy miattam kezd el nőni, vagy épp a kezemben/ szàmban.
Az meg régen rossz ha az érdekel,hogy pl a fiúk az õltözőben mit szólnak hozzà...
Vagy nincs akvàriumod?
örülj neki hogy vérpéniszed van
nekem husp.... van de szivesen cserélnék veled 19/f
jah én is azt mondom hogy inkább örülj neki.
nekem 14 cm lankadtan mereven meg 19-20 között valahol. Egyáltalán nem előny.
Egyrészt mikor merevedik a kettő között az az 6 cm nem valami látványos növekedés + egyedül csak a keménysége változik. A 14 cm-t simán meghajlítom a 20 meg kemény mint a beton.
Másrészt akármilyen nadrágot veszek fel, dundorodik. Zavar. Tény hogy sokan vannak így, még kisebb mérettel is, de hogy felmegyek a buszra farmerban és dundorodik azért az zavaró. Látszik hogy nem merev, csak mintha valami csomag lenne a gatyámba.
Arról nem is beszélek hogy vékony farmer szinte kizárva, tréning szintén, ünneplői típusú ruhák szintúgy.
Szexben meg inkább zavaró, hiszen a durva vad szexet szeretem de ezzel a mérettel meg már figyelni kell így nem lehet megállás nélkül csapatni.
Szóval előnye nincs, hátránya meg annál több. Örülj a vérpénisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!