Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mell méretének fontossága hasonló a férfiak pénisz méretéhez?
Igen, bár mégse teljesen.
A férfiak többet foglalkoznak a pénisz méretükkel mint a nők a mellméretükkel.
Annyi a hasonlóság hogy mindkét nemnek rosszul esik ha valaki leszólja őt a mérete hiányossága miatt...
Nem.
A mell másodlagos nemi jelleg, a pénisz meg elsődleges.
Mert egy mikropénisz teljesen szaboltálhatja az együttlétet, a kis mell meg nem.
Nagyon kis pénisszel kb lehetetlen, hogy a nő hüvelyileg élvezzen valamit.
Miért is lenne hasonlóan fontos?
A nő melleit dugod, vagy a muffját?
Gondolkozz el ezen...
"mint ahogy a pasik többségének is inkább a tenyérbeillő, kisebb, de formás cicik tetszenek."
Azért, mert a legtöbb pasi,a nagy mellekhez, valami elhízott, bojlertestű bálnát társit, és úgy gondolkodik, hogy
A. opció: csini tip-top kiscsaj kis mellekkel
B. opció: trampli tehén nagy lógós tőgyekkel
Persze, hogy a nagy többség az A-t fogja választani. Miközben van C opció is:
csini tip-top kiscsaj nagy, gömbölyű, formás mellekkel.
Nah az ilyen lányokból lesznek azok, akikre az előbb még kis melleket kedvelő pasik recskáznak...
Hát nem tudom más nők hogy vannak vele, de nekem az orgazmusomat nem befolyásolja a pénisz méret, mert orgazmusom csak csikló által van, amit kézzel és nyelvvel lehet ingerelni.
Persze a jó szexhez hozzátartozik hogy kitöltse a hüvelyemet a farok, de ez inkább csak azért lényeges hogy én is élvezzem az együttlétet és a pasi is, a végén úgyis máshogy kell befejeznie szegény pasinak, mert nekem is fontos hogy legyen orgazmusom és az máshogy nem megy csak nyalással/csikló simogatással.
A nők 65% minimum képes a hüvelyi orgazmusra és rendszeresen át is éli, a maradék 35% vagy nem képes rá, vagy csak nagyon nehezen, a megfelelő partnerrel. Ezen a halmazon belüli százalékok nem ismertek...
A kis/vékony pénisz a tág vaginával hozható párhuzamba, a mellekkel nem, de ezt már jól leírták.
Illetve az elég ritka, hogy egy csinos, vékony csajnak nagy és formás melle van, ugyanis a mell méretét nagyban befolyásolja a zsír... De ha vanbilyen (biztos van, csak ritka), én akkoris inkább választom a kicsi-közepes formás, tenyérbe illő cickókat.
"Illetve az elég ritka, hogy egy csinos, vékony csajnak nagy és formás melle van, ugyanis a mell méretét nagyban befolyásolja a zsír... De ha vanbilyen (biztos van, csak ritka), én akkoris inkább választom a kicsi-közepes formás, tenyérbe illő cickókat."
Láttam már elég sok fiatal csinos 40 kg-s lányt C meg D kosaras mellekkel szaladgálni. Olyanokra gondolok mint a képen a középső lány:
Ez kb a való élet. De ott vannak az extrém példálk mint Lucie Wilde: 168 cm magas, 56 kg, és 75L kosaras természetes mellei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!