Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a frusztrációmat a pénisz méretemmel kapcsolatban? Hasonló méretű srácok ti ezt hogyan kezelitek?
Az a problémám, hogy a péniszem csak 14 cm, ami elvileg átlagos de mégis a legtöbb lány a 18asra esküszik. E mellé még magas is vagyok (192 cm) és arányaiban nézve tök hülyén nézek ki. 24 évesen már nem fog nőni a péniszem. Egy kapcsolatom volt aminek most lett vége, de ennek a lánynak én vettem el a szüzességét nem volt viszonyítási alapja. Most meg megint visszajött ez a frusztrációm, hogy mit fog szólni más lány. Sok lánynál lenne esélyem baráti körben de félek, hogy kibeszélnek, hogy kicsi a péniszem. Meg mellé ők sok fiúval voltak, nagyobb méretűekkel, ezek után pláne keveselnék az enyémet.
Tudom, hogy ezzel a mérettel is lehet orgazmust okozni de maga a tény is frusztrál, hogy olyan jó sosem lehet mint mondjuk egy nagyobb mérettel rendelkező ügyes srác. Maximalista vagyok az élet minden területén akkor a szex sem kivétel. Srácok ti ezt, hogyan kezelitek?
Nekem csak 12 cm.
A frusztrációm miatt sosem kezdeményeztem a nőknél és valószínűleg már nem is fogok.
A frusztrációm sosem fog elmúlni, de igyekszem a hobbijaimnak élni, és más élményeket keresni. Én így kezelem a dolgot.
Előbb-utóbb csak elfogadom, hogy nekem ez a sors jutott.
Ja és nem azért írtam.
Semmi előnyöm nincs, eddig senki se azért volt velem mert ekkora,ahogy én se azért mert neki szűk vagy nem szűk stb
Micsoda? Kinek kevés a 14 cm?
Ha a 14 cm-t be tudja kapni tövig, akkor jogosan követeli a nagyobbat, addig nem.
Ha harangozik a kisebb akkor tessék intim tornákkal megerősíteni a hüvelyizomzatot. Ja, hogy azért tenni kell?
Tudom hogy egy diszkó utáni hajnali gyorsmenethez kell a méretes kolbász hogy az italtól eltompult lány érezzen valamit, ha mást nem fájdalmat, de a jó szex nem a farokméreten múlik.
"Sok lánynál lenne esélyem baráti körben ... ők sok fiúval voltak, nagyobb méretűekkel ..."
Te tudod, hogy a baráti társaságodban lévő lányok mekkora farkú fiúkkal dugtak eddig? Érdekes egy kommuna lehettek :-D :-D
Szerintem úgy győzd le a frusztrációd, hogy dugj meg minden lányt, akit csak tudsz: nem fogják a 14-et kicsinyelni és akkor majd megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!