Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a fájdalom mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés
A barátnőm az elmúlt 2-3 szex után arra panaszkodott, hogy fáj neki a pisilés szex után. Eddig ilyen nem volt, illetve nem is változott meg semmi sem. Mégis mitől lehet ez? Állítása szerint vastagabb lettem. De szerintem más van ennek hátterében.

2017. jún. 7. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
En fiu vagyok es szeretkezes utan nekem szokott ilyen nem a lanynak :D gozom sincs haver.. :/
2017. jún. 7. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Felfázott,vagy valamilyen fertőzése van..

Menjen el orvoshoz.

2017. jún. 7. 07:55
 3/7 A kérdező kommentje:
De semmi panasza nincsen, csak szex utáni 2-3 napban. De ezen kívül semmi más nincsen.
2017. jún. 7. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 szex után is fáj de csak az elsö pisilés utána nem
2017. jún. 7. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor fertőzése van ,vagy neked vagy neki..
2017. jún. 7. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Menjen el orvoshoz, mivel esélyes, hogy fertőzése lehet.

Amit addig nem lehet kizárni, amíg nem történt vizsgálat.

2017. jún. 7. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

"csak szex utáni 2-3 napban"

Pfff! Ti mennyit szexeltek egy héten? Normális esetben a szex utáni 2-3 napon legalább 2-3 szex van, aztán kezdődik minden elölről.

2017. jún. 8. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!