Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex utáni fájdalom, folyás?
Tegnapelőtt elvesztettem a szüzességem, kegyetlenül fájt, amikor betette a barátom.Próbáltam ellazulni,csak félig hatolt be.10 perc után leálltunk,azt hittem jobb lesz,de kellemetlen volt.Akkor nem véreztem.Másnap reggel is kipróbáltuk,sokkal jobban élveztem,de még mindig fájt.Tegnap nem vettem észre semmiféle fura szagot a bugyimon,csak a síkosító szagát.Ma reggel viszont észrevettem,hogy picit vérzek,sárgás picit a bugyim,viszont a folyásnak és a bugyimnak sincs semmi kellemetlen szaga. A hüvelynyilásom viszont ég,ha hozzáérek papírral,és mintha az alhasamban is lenne egy kis izomlázhoz hasonlító fájdalom. Ez a sárga folyás és a pici hasfájás normális?El fog múlni? Nagyon félek,hogy esetleg lett valami bajom,nyugtassatok meg.
17/L
Nem hiszem, hogy lett bármi bajod is. Én mondjuk nem véreztem, de a hasam fájt utána, és a hüvelynyílásom nekem is fájt, gondolom, mert eddig nem érte ilyen "hatás". Óvszerrel védekeztetek? Ha igen, biztosan nem lett semmi bajod.
18L
Az első szex nekem is fájdalmas volt. Véreztem is. Majd másnap is volt egy kis vérzés még és fájt a hüvelynyílásom. Igaz nekem nem volt égő érzés meg a hasam sem fájt.
De szerintem nem lett semmi bajod. Védekeztetek is rendesen. Bár ha nem fog elmúlni akkor javaslom hogy menj orvoshoz inkább!
22N
Én az első után konkrétan azt hittem, hogy valami gombát kaptam el...
Szerencsére nem volt ilyen típusú problémám, csupán sérült rajtam az a rész, ezért fájt meg ilyesmi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!