Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után miért fáj az első pisilés? 23 L
Figyelt kérdés
Amióta nemi életet élek szex után ha el mentem a wc-re égett \ csípett ott lent mikor pisiltem. Függetlenűl a mérettől ( hosszabb,rövidebb vékonyabb vastagabb) Mindg ez volt. De utana már nem volt ilyen problémám csak Mindig az elsőnél van ez. Nincs semmilyen fertőzsésem, Szex előtt alap az alapos tisztálkodást. Mindig Védekezek. Szóval a Párjaimtól nem kaphattam el semmit ( Csak párkapcsolatban élek nemi életet )2017. máj. 22. 04:06
2/7 anonim válasza:
Mert meg vannak duzzadva a te részeid is, ki van dörzsölve érzékeny... ez teljesen normális ha csíp. Én pont a múltkor olvastam utána mert nekem is mindig csíp és azt hittem baj van. De írták, hogy ez normális, de ha pár óra múlva is még csíp akkor el kell menni orvoshoz.
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam hogy függetlenűl mérettől és vastagságtól mindig ez van szoval első válaszoló nincs igazad. Páromnak kisebb és vékonyabb pénisze van. A szex nagyon jó. De mikor el megyek wc-re ez van
2017. máj. 22. 08:32
4/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló köszönöm Szépen. Nem szokott később ilyen lenni
2017. máj. 22. 08:34
5/7 anonim válasza:
igen, valószínűleg picit kidörzsölődött. Érdemes lehet megpróbálni kis plusz síkosítást.
6/7 anonim válasza:
Nem a kidörzsölődéstől van, hanem mert szex közben elzáródik a húgyút. Utána, ha pisilni kell, az első adagnak újra ki kell tágítani ezt a részt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. máj. 24. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!