Csumpiné kérdése:
28hetes kismama vagyok. Ma pisilés közben furcsa, kocsonyás váladékot találtam a bugyimba. Nem volt nyálkás, akkora volt, mint egy üveggolyó. Valakinek volt már hasonló? Első babámat várom, minden új!
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 15:54
1/8 anonim válasza:
Nyákdugónak tűnik. Ha nem dobtad ki, tedd bele egy üvegcsébe és hívd fel a dokidat.
2/8 A kérdező kommentje:
kidobtam! de nem korai?? csak a 28.hétben vagyok. És semmi vérzés nem társult hozzá!
2014. máj. 4. 16:21
4/8 anonim válasza:
Csak akkor veres ha tagulsz is. Menj dokihoz!
5/8 anonim válasza:
Utolsó, jó nagy butaságot mondtál. A nyákdugó pont azért jön ki mert kinyílt a méhszáj.
Kérdező:
Pont 28 hetesen volt velem is ilyen.
38 hkm
6/8 anonim válasza:
Nekem is wc-zés után a wc papíron volt ilyen kocsonyás valami, de nekem sárga színű volt. (30. héten)
Nyákdugóra gondoltam, de igazából nem tudom, mert én is első babás vagyok. Kb. 3 napig tapasztaltam ezt.
32 hkm
7/8 A kérdező kommentje:
most jövök az ügyeletről! minden rendben van, azt mondták zárt a méhszáj, a szivhangja is rendben van. megnyugodtam!
2014. máj. 4. 19:23
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok.
Én utána mentem dokihoz, de nekem zárt volt a méhszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!