Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám kb 3 hónapos és az...

A cicám kb 3 hónapos és az első perctől kezdve amint bekerült a lakásba, az alomba végezte a dolgát. Egy pár napja viszont az ágyra pisil. Veletek fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés

Ez is érdekes, mert nem mindig az ágyra, van, hogy belemegy az alomba. Kakilni hál'istennek az alomba megy. Viszont nagyon zavar ez az ágyra pisilés dolog, mert nem tudom, hogy szoktassam le róla.. eddig nem volt ilyen probléma.

Ja, és kislány a cica, ha esetleg számít! Valakinek volt már ilyen gondja?

2017. jan. 12. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez volt, az alomba volt minden, aztán éjszaka rápisilt az ágyra. Azt olvastam hogy olyan tisztítószerrel kell kiszedni az ágyból aminek nem szereti a szagát. Szerencsére csak 3x történt ilyen, azóta az alomba pisil.
2017. jan. 12. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én cicám is ennyi idősen ezt csinálta, de szerencsére nem sokáig tartott, hamar vissza szokott az alomra, az elözőnek igaza lehet az illatokkal kapcsolatban, én citrom illatu mosogató szerrel tisztítottam ki ahova oda pisilt és többé nem tette, bár nem tudtam akkor még erröl,hogy nem szeretik azt az illatot, csak kéznél volt, s bejött.
2017. jan. 13. 06:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nektek :)
2017. jan. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!