Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a frusztrációmat a pénisz méretemmel kapcsolatban? Hasonló méretű srácok ti ezt hogyan kezelitek?
Az a problémám, hogy a péniszem csak 14 cm, ami elvileg átlagos de mégis a legtöbb lány a 18asra esküszik. E mellé még magas is vagyok (192 cm) és arányaiban nézve tök hülyén nézek ki. 24 évesen már nem fog nőni a péniszem. Egy kapcsolatom volt aminek most lett vége, de ennek a lánynak én vettem el a szüzességét nem volt viszonyítási alapja. Most meg megint visszajött ez a frusztrációm, hogy mit fog szólni más lány. Sok lánynál lenne esélyem baráti körben de félek, hogy kibeszélnek, hogy kicsi a péniszem. Meg mellé ők sok fiúval voltak, nagyobb méretűekkel, ezek után pláne keveselnék az enyémet.
Tudom, hogy ezzel a mérettel is lehet orgazmust okozni de maga a tény is frusztrál, hogy olyan jó sosem lehet mint mondjuk egy nagyobb mérettel rendelkező ügyes srác. Maximalista vagyok az élet minden területén akkor a szex sem kivétel. Srácok ti ezt, hogyan kezelitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!