Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni egy olyan nővel aki ennyire igényli a szexet?
Megismerkedtem egy nagyon csinos lánnyal tényleg szinte tökéletes a teste gyönyörű szép alak vékony arányos test és viszonylag nagy és feszes mellek, olyan c kosár méretű. Az arca átlagos mondjuk, de a teste az mindent visz, nyilván baromi izgató vele a szex és jó is vele egy ilyen szép testtel szeretkezni Viszonyt szerintem túl sokat akarja a szexet. L
Különböző okok miatt olyan heti három találkozó lehetne és azt mondta hogy ő mind a három találkozásunkkor szeretne velem együtt lenni. Nekem ez sok heti egy szerintem bőven elég lenne ugyanis ne a sexre hegyeződjön a kapcsolat, hanem a lelki dolgokra. Mit tudok tenni ilyen esetben?
"Sose voltak merevedési gondjaim, ezt nem tudom honnan vetted"
Édes Istenem, ilyen nincs... :DDDDD
Valószínűleg nagyobb szexuális kultúrája van mint neked, esetleg jobban tudja élvezni az együttléteket.
Inkább lendülj te is bele, mert idővel csökken a párok között az intimitás gyakorisága, és akkor az lesz a baj!
Mit tudsz tenni ilyen esetben? Hát pl átadod a terepet egy kevésbé fatökű férfi számára.
“Az arca átlagos”??????
A teste gyönyörű, és milyen legyen az arca? Neked nem való nő, barátocskám. Heti egy szex tudod kinek elég? A Viagrán élő bácsiknak.
Egy igazi farökű lúzer vagy. Menj és játssz inkább legoval, vagy kisautókkal. Hülyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!