Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni egy olyan nővel aki ennyire igényli a szexet?
Megismerkedtem egy nagyon csinos lánnyal tényleg szinte tökéletes a teste gyönyörű szép alak vékony arányos test és viszonylag nagy és feszes mellek, olyan c kosár méretű. Az arca átlagos mondjuk, de a teste az mindent visz, nyilván baromi izgató vele a szex és jó is vele egy ilyen szép testtel szeretkezni Viszonyt szerintem túl sokat akarja a szexet. L
Különböző okok miatt olyan heti három találkozó lehetne és azt mondta hogy ő mind a három találkozásunkkor szeretne velem együtt lenni. Nekem ez sok heti egy szerintem bőven elég lenne ugyanis ne a sexre hegyeződjön a kapcsolat, hanem a lelki dolgokra. Mit tudok tenni ilyen esetben?
" Nekem ez sok heti egy szerintem bőven elég lenne"
Szerintem pedig nem. Én is igénylem a mindennapos/heti 5x legalább történő együttlétet.
Ez nagy eltérés közöttetek, tehát ideje szakítani. Ebben nem fogtok tudni kompromisszumot kötni.
Attól, hogy megvan az a szex mennyiség, amennyit igényelnek a felek, nem fog csak a szexre hegyeződni a kapcsolat.
Úgy imádom ezeket az ellentmondásokat. :D egy hosszú mondaton át ajnározod a testét (lelki dolgokról egy szót nem írsz kb), aztán mégis azt írod hogy ne a szexre hegyeződjön a kapcsolat. Kicsit vicces :)
Egyébként pedig kompromisszum, ezesetben akkor a 3-ból legyen 2, és akkor mindketten engedtek.
Azért az vicces, hogy leírod ennyire részletesen, hogy mennyire jó teste van, de megdugni már nem tudnád hetente 3x...
Meg ha ennyire a lelke érdekel.... miért nem arról írtál? Miért a c kosárról? :D
Mert a kérdező egy álmodozó 25 éves szűz fiúcska.
#7 - "Miért ilyen idiótákhoz csapódnak a jó csajok?"
Azért nem hozzád csapódnak, mert számodra attól már 'jó csaj' valaki, hogy szeret szexelni. Ez pedig szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!