Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet még ezzel a dologgal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet még ezzel a dologgal kezdeni?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha a párom nem értené, amit mondok neki...Például felhív az egyik boltból, hogy hozzon-e nekem valamit. Mondom neki, hogy most köszi, de nem kérek semmit, van mindenem és 10 perc múlva sietnem kell itthonról. Erre mikor indulnék, beállít egy rakás cuccal,lekéstem miatta a buszomat is. És nem érti, hogy mi a problémám ezzel. Tudom, hogy jót akar, de annyira keresztbe tud így tenni. Már vagy ezerszer megkértem, hogyha megbeszélünk valamit, akkor nem véletlen beszéljük meg, nem poénból mondom, ha valami nekem nem jó éppen. Volt, hogy vacsorára egy nagy adag halat hozott...de főztem vacsorát..nem mellesleg külön megkértem, hogy ne hozzon, mert készülök vacsival, másrészt pedig nem szeretem a halat, rosszul vagyok a szagától is...de ő hozott..nem magának, nekem..Értékelem a jó szándékot...de nagyon nehezen viselem. Nyilván ez a két dolog csak két példa volt. Csepp a tengerben.
2018. jún. 10. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ő ilyen, buta és figyelmetlen. Nem fog megváltozni. Megszoksz vagy megszöksz.
2018. jún. 10. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Hajitsd ki egy ostoba fogyatekos
2018. jún. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!